Obavijesti

Sport

Komentari 25

Srbi ljuti jer nismo htjeli novi termin: Bit će veliko nevrijeme

Srbi su svoje polufinale htjeli igrati u terminu od 16.45 umjesto u onom ranijem od 15 sati jer su domaćini i jer bi u kasnijem terminu došlo više navijača. Naši su tu opciju odbili

VIDEO

Hrvatska vaterpolska reprezentacija danas od 16.45 sati igra finale Svjetske lige protiv reprezentacije Srbije.

Barakude su u polufinalu pobijedile Španjolsku 10-8 i to ponajviše zahvaljujući sjajnom Marku Bijaču, koji je skupio 16 obrana te odličnom otvaranju utakmice gdje su izabranici Ivice Tucka startali s 5-1.

Ulog finala Svjetske lige neće biti samo osvajanje naslova, pobjednik će izboriti i nastup na Olimpijskim igrama u Tokiju sljedeće godine pa je stoga motiv još veći.

A danas u Beogradu u vrijeme finala javljaju potop. Olujno nevrijeme pogodit će glavni grad Srbije pa je to glavni razlog zašto se utakmica igra u ranijem terminu umjesto u večernjem. Bazen je na otvorenom što stvara dodatan problem, no organizatori bi mogli uskočiti i prebaciti utakmicu u zatvoreni bazen ili odgoditi susret koji sat dok se oluja ne smiri.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Srbi ljuti na Barakude

Kako god, susrest ćemo se sa starim rivalima kojima je upravo Hrvatska nanijela najviše poraza u povijesti pa je lagani strah od Barakuda sasvim opravdan. Još ako se u obzir uzme polufinale Srbije i Australije (16-11) u kojem su Delfini primili čak 11 golova, strah izbornika Dejana Savića je opravdan.

- Budemo li u finalu igrali kao u polufinalu protiv Australije, neće biti dobro. Finale je finale, a ulog je velik - rekao je srpski izbornik.

U srpskoj reprezentaciji su, inače, pomalo ljuti na našu. Srbi su svoje polufinale htjeli igrati u terminu od 16.45 umjesto u onom ranijem od 15 sati jer su domaćini i jer bi u kasnijem terminu došlo više navijača.

No, naši su tu opciju odbili što je izazvalo malo negodovanje u redovima domaćina.

Sve je to i psihološko nadigravanje uoči velikog finala.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića