Obavijesti

Sport

Komentari 12

Sretna četvorka Keka i Rijeke, Ćorić i Petev idu sve ispočetka

Sretna četvorka Keka i Rijeke, Ćorić i Petev idu sve ispočetka
1

MAKSIMIRSKA SAPUNICA Petev i Ćorić opet su se pomirili, ali ako njih dvojica budu sretni, to znači da je Sammir ‘treći kotač’, a to znači - dramu. Tu su i bjegovi, štrajkovi, velike pomirbe i pokušaji prevare

VIDEO

Kekov prvi ugovor s Rijekom trajao je točno četiri godine, četiri mjeseca i četiri dana. Dobio je novi, nešto kraći, trogodišnji. Valjda predsjednik Mišković ne želi na novi naslov opet čekati četiri godine.

Vjerojatno prvi čovjek Rijeke već do 2020. želi znati “drže li vodu” Mamićeve riječi: “Ovo s Rijekom ste vidjeli sad i nikad više” ili je savjetnik “modrih” to ispalio jecajući od boli.

Kad je Rijeka već izgubila Kantridu, čini se zauvijek, onda je barem utješno da je zadržan Matjaž Kek.

Popesti se na vrh lakše je nego ostati na njemu, kaže izreka, a sad ćemo vidjeti kako će se Rijeka nosititi s novom ulogom. Šampionski Zagreb iz 2002. valjda im je dobra opomena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

“Kad sam došao u Rijeku, ljudi su me doživljavali kao skijaša, ali više nije tako” - Matjaž Kek potpisao je ugovor s Rijekom do ljeta 2020. S Rijekom je, osim prvenstva, osvojio i dva Kupa te hrvatski Superkup

Velika rasprodaja nije se dogodila, no odlazak Andrijaševića veliki je udarac.

Kod Dinama će, čini se, mnogo toga ovisiti o odnosu Petev - Ćorić. Evo, na pripremama su se opet pomirili trener i najveća zvijezda, a Ante je čak dobio “desetku” na dresu.

Valjda to znači da je postao igrač oko kojega se gradi momčad i čije će se “mušice” trpjeti. Ne sumnjamo ipak da će taj odnos opet biti sapunica. Ćorić lako plane kad nije po njegovu, ali ni Petev nema previše strpljenja. A da slučajno ne bude dosadno u Maksimiru - tu je Sammir.

Jer ako kojim slučajem zaista plane nova velika ljubav između Peteva i Ćorića, to znači da Filho ne igra. A kad Filho ne igra, e... Onda se tresu i maksimirski dvori.

Kakve pripreme, takva i sezona: Čeka nas ludi HNL

Dogovorio jedno, dobio drugo

Edi Baša dobio je ‘nogu’ iz Lokomotive nakon samo deset dana. ‘Lokosi’ kažu da za njih nije dobar, a Baša da je izigran pri potpisivanju ugovora.

Španjolci kasne, pripreme doma

Rudeš je najavio dolazak gomile Španjolaca, ali zasad je tu samo trener Iñaki Alonso. Valjda će koji ‘kapnuti’. I kod njih je zapelo s lovom pa se pripreme odrađuju doma.

Junior mora postati senior

Junior Fernandes vratio se u Dinamo nakon posudbe u Alanyasporu. Petev ga je potjerao jer je birao kad će trenirati i igrati. Trenutačno mu se da igrati...

Iz Udinesea u Istru

Istra je dovela Halilovića. Doduše, ne Alena, nego njegova brata Dinu. Posljednje dvije godine 19-godišnjak je igrao u drugoj momčadi Udinesea.

Rujevica ostala bez 30 posto golova

Rijeka je za iduću sezonu ostala bez Romana Bezjaka i Franka Andrijaševića. Da, samo dva igrača, ali dečki su zabili 30 posto golova Rijeke.

Štrajk! Bez love neće u autobus

Cibalia se spasila od ispadanja, ali love nema i nema. Autobus je došao po igrače za početak priprema, ali dečki su poručili: ‘Ne, prvo platite dugovanja’.

Osijeku sezona već počela

Osijek više nije na pripremama, oni su već počeli igrati. Nasreću, protiv Andoraca. Jači su nego prošle sezone, a glavna pojačanja su im Grezda i Bočkaj.

Odbjegli Francuz u Koprivnici

Selim Bouadal više nije igrač Slaven Belupa. Prije desetak dana pokupio je stvari i otišao u Pariz.

- Ne mogu bez supruge i sina - rekao je Selim.

I Hajduk uzeo od Barcelone

Borja López Hajdukov je odgovor na Dinamo i Danija Olma. Pa neće valjda ‘modri’ uzimati od Barcelone, a Hajduk ne. Sad su svi sretni, a to je ipak najvažnije...

Prodaja na malo: Suci stoje 300 kuna

Utakmice se u Hrvatskoj mogu kupiti ili prodati, i to za 300 kuna. To smo saznali prošli tjedan. OK, dečki jesu lopovi, ali barem su svjesni standarda...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu