Obavijesti

Sport

Komentari 13

Srna i Brada zaustavili Milan: Higuain postigao svoj prvi gol

Srna i Brada zaustavili Milan: Higuain postigao svoj prvi gol
1

Darijo Srna odigrao je cijeli susret u redovima domaćina, a u 71. minuti dobio je žuti karton zbog grubog prekršaja te je u 82. srušen u kaznenom prostoru. Ipak, sudac nije uvažio njegove uporne prigovore

VIDEO

U posljednjoj utakmici nedjeljnog programa Serie A Milan je na gostovanju kod Cagliarija odigrao 1:1. 

>> VIDEO SAŽETAKA POGLEDAJTE OVDJE.

Cagliari je već u 4. minuti došao u vodstvo. Pavoletti je topovski opalio s preko 20 metara, a njegov udarac odbio se od vratnice ravno na nogu Joaa Pedra koji ne propušta priliku i šalje loptu u gol.

Domaćin je imao izvrsnu priliku za udvostručenje prednosti već u 16. minuti, ali dalekometni projektil Barelle odsjeo je na stativi.

Gosti su u prvom poluvremenu imali tek dvije bolje prilike preko Calhanoglua Bonaventure, ali je zato u drugom dijelu Milan ubacio u brzinu više i uspio doći do poravnanja u 56. minuti zahvaljujući Gonzalu Higuainu. Argentinac je golgeterski prevario vratara i postigao prvijenac u dresu rossonera! 

Do kraja susreta gledali smo terensku dominaciju gostiju koji su jedine stopostonu priliku imali preko Susa i Higuaina u sudačkoj nadoknadi, no nedostajalo je preciznosti.

Darijo Srna odigrao je cijeli susret u redovima domaćina, a u 71. minuti dobio je žuti karton zbog grubog prekršaja te je u 82. srušen u kaznenom prostoru. Ipak, sudac nije uvažio njegove uporne prigovore te je nakon kraćeg savjetovanja s VAR-om odustao od najstrože kazne.

Svih 90 minuta dobio je i Filip Bradarić kojem je ovo bio četvrti nastup za momčad sa Sardinije. Alen Halilović i dalje nije u kadru Genara Gattusa te je ostao van zapisnika, kao i Ivan Strinić koji je imao problema sa srcem.

Milan je s utakmicom manje na niskoj 15. poziciji sa četiri osvojena boda (poraz u prvom kolu od Napolija pa pobjeda protiv Rome), dok je Cagliari 12. s bodom više.

U susretu igranom od 18 sati Lazio je na gostovanju kod Empolija odnio sva tri boda 1:0 pobjedom. Strijelac jedinog gola bio je Marco Parolo u 47. minuti, a Milan Badelj odgledao je utakmicu s klupe.

ZABAVA! KVIZ: Koji ste domaći celebrity?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka