Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Srpski izbornik: Naš rukomet je doživio jako velik udarac...

None Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

To nije tema ove konferencije, ali ću kratko odgovoriti. Mi smo jučer kao sport doživjeli veliki udarac. To je moj osobni stav i na tu temu neću više govoriti, rekao je srpski izbornik o promjeni dvorane

Hrvatska je favorit zbog svega što je učinila u posljednjih 20 godina. Međutim, to ne znači da nemamo izgleda, rekao je izbornik srpske reprezentacije Nenad Peruničić uoči utakmice u Beogradu u četvrtak u 18 sati.

Kad se susreo s hrvatskim izbornikom Linom Červarom, izgrlio ga je.

- Čas mi je vidjeti takvog trenera uživo - rekao je srpski izbornik.

Hrvatska igra sa Srbijom u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2020. godine, a srpski izbornik se osvrnuo i na promjenu dvorane što je odlučeno u zadnji trenutak. Umjesto u legendarnom Pioniru, dvorani 'Aleksandar Nikolić', utakmica se preselila u Štark Arenu:

- To nije tema ove konferencije, ali ću kratko odgovoriti. Nije stvar u kojoj dvorani igramo, već je stvar dogovora. Mi smo kao sport doživjeli veliki udarac. To je moj stav i na tu temu neću više govoriti - rekao je Peruničić.

U dvorani Aleksandra Nikolića (bivša dvorana Pionir), umjesto rukometaša igrat će košarkaši - Zvezda protiv Budućnosti u finalu ABA lige.

Komentari (3)
  • A i u kolovozu 1995-te

    11. 4. 2019,   10:23
  • mi favoriti...😂😂😂hote najte,gubimoo 3-5 razlike!! opet nasim patku salju dizu ih

    10. 4. 2019,   19:13