Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Srpski tenisač osvojio turnir pa zaplakao: Ovo je za roditelje...

None Foto: SERGIO MORAES

Srpski tenisač Laslo Đere je pobjedom protiv Auger-Aliassimea (6:3, 7:5) osvojio prvi turnir u karijeri. Nakon dodjele trofeja održao je emotivni govor u kojem se prisjetio svojih roditelja

Ovaj trofej posvećujem mojim roditeljima, izgubio sam mamu prije sedam godina. I ocu, njega sam izgubio prije dva mjeseca. Oni su imali najveći utjecaj na mene i zbog njih sam danas ovdje. Zahvaljujem im se i nadam se da me sada gledaju  emotivno je rekao srpski tenisač Laslo Đere nakon što je osvojio prvi turnir u karijeri.

Na zemlji Rio de Janeira s 2-0 u setovima pobijedio je mladog Kanađanina Felixa Auger-Aliassimea, a nakon što je podigao trofej pobjednika emotivnim je govorom dirnuo okupljene.

-- Zahvalan sam i mlađoj sestri, ona je kod kuće u Srbiji i velika mi je podrška. Hvala mojoj djevojci, bila je uz mene u najtežim trenucima i ne mogu joj se dovoljno zahvaliti. Hvala svim prijateljima i obitelji i vama koji ste me bodrili. Toliko sam stvari postigao. Jako sam sretan, uzbuđen i pun emocija trenutno. Sretan sam što sam sve pregurao u ovom dvoboju, teško je bilo i fizički i mentalno, uspio sam izdržati - završio je Đere.

VIDEO POGLEDAJTE >>OVDJE<<

Komentari (5)
  • Stvarno ovaj skromni momak sa nesrećnom sudbinom je ovo zaslužio!!

    25. 2. 2019,   21:44
  • E pa momak imaš i moju podršku...samo strpljivo i hrabro.

    25. 2. 2019,   20:57
  • uff strasan gubitak, jadan decko :( cestitke na turniru, bar malo i srece u tim tuznim trenutcima

    26. 2. 2019,   13:05