Obavijesti

Sport

Komentari 6

Srpski topnik: Duvnjak je stroj, takvog igrača nikad nisam vidio

Srpski topnik: Duvnjak je stroj, takvog igrača nikad nisam vidio
1

Petar Đorđić igrač je od kojeg će Srbija jako puno očekivati na EP-u u Hrvatskoj. Nekad veliki talent koji se zbog ozljeda nikad nije do kraja realizirao danas igra u Meškovu i izrazito cijeni hrvatskog kapetana

VIDEO

Obožavam igrati pred punim tribinama, a čim smo izvukli Hrvatsku, čuo sam se s njihovim igračima. Dobri smo prijatelji. Za takvu se utakmicu živi, ta utakmica će se pamtiti, pogotovo igrači koji će je igrati. Pritom mislim samo na sportski način, u tome treba uživati. Pa sjećam se utakmice u Beogradu, gledao sam je, to je adrenalin... Siguran sam da će na terenu sve biti fer jer prije svega svi smo mi veliki prijatelji u klubovima, izvan terena nacionalnost nam nije važna. Uh, ne mogu dočekati taj 12. siječnja, rekao je Petar Đorđić za Balkan Handball.

Lijevi vanjski bjeloruskog Meškova napokon je dočekao jedno veliko natjecanje sa Srbijom, a u Hrvatskoj bi upravo on mogao biti glavni igrač Jovice Cvetkovića. Sve hrvatske igrače jako dobro poznaje, a jednom se posebno divi.

- Domagoj Duvnjak je stroj. Igrali smo zajedno u HSV-u. Nisam još vidio igrača koji od svoje 22. godine igra 60 minuta obrana-napad svaki treći dan i to radi vrhunski. Nevjerojatan je, živi za rukomet. Pratio sam ga, fali mu utakmica, ali poznavajući ga neće mu to predstavljati problem na EP-u.

I Duvnjaku su, kao i njemu, savjetovali da napusti Bundesligu ako želi produljiti karijeru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ako želi igrati do kraja karijere u Kielu, onda to treba i poštovati. Dobro zna što i koliko može izdržati.

Skupina u Splitu vjerojatno je najizjednačenija na Euru. Tu svatko može pobijediti svakoga i sve četiri reprezentacije s pravom očekuju plasman u drugi krug, pa i borbu za medalje.

- Čekaju nas tri jako dobre reprezentacije, a sve tri imaju različit stil rukometa. Hrvatska igra slično kao mi, Šveđani su, po meni, jedni od favorita za medalju. Na SP-u su igrali sjajno, a jedini im je peh bio što su u četvrtfinalu naletjeli na Francuze. Mogu i sada jako daleko. Island ima padove, ali jako su dobri. 

Uz Duvnjaka još jednog igrača iznimno cijeni, a otkriva i tko su glavni favoriti za medalje po njemu.

- Nikola Karabatić najbolji je igrač kojeg sam gledao. Ne znam hoće li itko ikada imati sve što on ima. Snaga, brzina, karakter... Nevjerojatan je. Francuska je za mene uvijek prvi favorit, ali sada nema Omeyera i pitanje je kako će izgledati. Tu je sad i Norveška, jako dobra reprezentacija. Dance i Nijemce ne vidim na tronu, no to je Europsko prvenstvo, bit će jako zanimljivo - zaključio je Đorđić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida