Obavijesti

Sport

Komentari 5

Srpskog vaterpolista Rađena suspendirali su zbog kokaina

Srpskog vaterpolista Rađena suspendirali su zbog kokaina
1

Srpski vaterpolski savez objavio je kako je od FINE dobio dopis u kojem stoji kako je njihov reprezentativni igrač Nikola Rađen suspendiran zbog uzimanja kokaina...

VIDEO

Nikola Rađen pao je na dopinškom testu nakon utakmice Svjetske lige između Španjolske i Srbije u Madridu. Vaterpolist Olympiacosa i srpske reprezentacije bio je pozitivan na kokain, privremeno je suspendiran i očekuje drastičnu kaznu.

- Vaterpolski savez Srbije 6. svibnja primio je dopis Svjetske plivačke federacije (FINA) u kojem stoji kako je naš reprezentativac Nikola Rađen suspendiran zbog korištenja kokaina - stoji na službenoj stranici vaterpolskog saveza Srbije.

Rađen je odbio B uzorak, što je disciplinskom tijelu Fine omogućilo da nastavi postupak do konačne odluke, a suspenzija mu je počela trajati od 18. svibnja. Stvari ne izgledaju dobro za Rađena, koji bi, prema nedavno usvojenim pravilima, mogao dobiti četverogodišnju suspenziju i zabranu svih sportskih aktivnosti. 

Za 30-godišnjeg Nikolu Rađena to bi značilo i kraj karijere, a za Srbiju bi to bio težak udarac uoči Svjetskog prvenstva u Kazanju. Rađen je u pismu FINI objasnio da nije uzimao kokain kako bi ostvario bolje rezultate i spreman je sudjelovati u akcijama koje bi istaknule negativne posljedice ovakvih i sličnih nedozvoljenih supstanci. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića