Obavijesti

Sport

Komentari 2

Stepančić: Imam osjećaj da im neće odgovarati naš tip napada

Stepančić: Imam osjećaj da im neće odgovarati naš tip napada
1

Većina igrača iz udarne postave odmorena je u pobjedi protiv Bahreina (32-20) i spremna za najveći susret dosadašnjeg dijela prvenstva, utakmicu za prvo mjesto u skupini protiv Španjolske

VIDEO

Španjolska je dobra, još od Hrvatske su bili sjajni, istaknuli su se tom obranom 5-1, impresionirali su nas. Već se par dana spremamo i dva dana smo već fokusirani na Španjolsku. Danas i sutra tijekom dana ćemo dogovoriti još neke stvari, ali imam neki osjećaj da im neće pasati naš tip napada. Očekujemo velike stvari, rekao je Luka Stepančić i najavio susret protiv 'furije'.

IHF Handball World Championship - Germany & Denmark 2019 - Group B - Croatia v Macedonia

Prvi bombarder Hrvatske protiv Bahreina nije vadio svoju artiljeriju, ali sve je spremno za lov na četiri boda u drugom krugu.

- Čeka najveći ispit prvenstva. Nakon pobjede nad Islandom smo rekli da će nam se sve otvoriti. Raspored je bio odličan i uspjeli smo odmoriti par igrača, nije bilo potrebno ni da uđemo, drago mi je zbog igrača iz drugog plana koji su sad sto posto u turniru. Stvarno smo spremni za sutra - zaključio je Stepančić.

Kapetan reprezentacije Domagoj Duvnjak isto nije izlazio na teren u posljednjoj pobjedi na Svjetskom prvenstvu, a optimističan je uoči posljednjeg okršaja u skupini. 

Croatia - Macedonia

- Španjolska je stvarno odlična i pokazali su to kod nas prošle godine kad su postali europski prvaci. I na ovom turniru igraju dobro. Mi se moramo koncentrirati na svoju igru i da izvršavamo ono što izbornik traži, a to je pokretljivost, dobra obrana i lagani golovi. Ako uđemo u španjolski 'mlin', onda se teško vratiti, igraju jako nezgodnu obranu 5-1 i 6-0. Ali, optimist sam. Idemo 'na glavu', kao i uvijek. Bit će puno naših navijača i jednostavno se veselimo - jasan je kapetan. 

Ivan Stevanović pokazao je kako je spreman uskočiti ako Marin Šego zaboravi spustiti roletu. No, kako ističe naš vratar, mehanizam je podmazan i jedva čeka krotiti šuteve Španjolaca.

Handball World Cup 2019 / Iceland-Croatia 27-31.

- Španjolci su na svakoj poziciji dosta dobro pokriveni. Igraju jako dobar rukomet - brz i moderan. Moramo se pripremiti večeras i sutra i odigrati utakmicu. Moramo tehničke pogreške svesti na minimum. To je prvi plan. Oni igraju jako kvalitetno u obrani gdje nastoje presjeći naša dodavanja i iz toga njihova brza krila prelaze u kontre. Ako to uspijemo zaustaviti, bit će nam lakše - rekao je Šego i osvrnuo se na našu igru 7 na 6:

- Bilo je puno trčanja i u prošloj utakmici. Nije zgodno, ali ako izbornik izabere tu taktiku, mi trčimo!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

‘Švedski Kolumbo’: Prestao je igrati kako bi proputovao svijet
VELIKA AVANTURA

‘Švedski Kolumbo’: Prestao je igrati kako bi proputovao svijet

U SUBOTU IDE NA HRVATSKU Istražio sam svijet i sebe pa sam se vratio rukometu, kaže Kim Ekdal Du Rietz koji je u devet mjeseci prošao tridesetak država svih kontinenata

Kauboji složni: Dobiti Švedsku i završiti ovaj SP s osmijehom
U SUBOTU ZA PETO MJESTO

Kauboji složni: Dobiti Švedsku i završiti ovaj SP s osmijehom

Šveđane znamo, igrali smo s njima dvije prijateljske utakmice prošle godine. Dobili su nas u Splitu, sad im se želimo revanširati. Moramo pronaći snage i pobijediti za kraj, rekao je Lino Červar
Vranković: Htjeli su me, ali u svijetu manekena ima svega...
RUKOMETNI MISTER

Vranković: Htjeli su me, ali u svijetu manekena ima svega...

Jakov Vranković nije tipičan rukometaš. Shvatio je da je dobro u životu imati i plan B. Zato je i uzeo knjige u ruke i završio Kineziološki fakultet, a stigao je i do natjecanja ljepote na kojemu je pobijedio