Obavijesti

Sport

Komentari 15

Stephens pomela Keys, osvojila US Open i uzela 4 mil. dolara

Stephens pomela Keys, osvojila US Open i uzela 4 mil. dolara
1

Njezin put od početka ljeta bio je zaista fantastičan. Stephens je sezonu počela kao 975. tenisačica svijeta, a pobjedom na US Openu skočila je na 17. mjesto na svijetu

VIDEO

Večeras je na rasporedu muško finale US Opena, a dok se čeka okršaj Rafaela Nadala i Kevina Andersona (22 sata), Sloane Stephens (24) i Madison Keys (22) odradile su žensko finale. Poprilično ekspresno.

Američko žensko finale bilo je gotovo nakon svega sat vremena. Stephens je pomela Keys 6-3, 6-0 i osvojila svoju prvu Grand Slam titulu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Još uvijek mi se nije sve sleglo kako treba. Ali čim malo legnem, čim se opustim i razmislim o tome shvatit ću da sam ja uistinu osvajačica US Opena - rekla je 24-godišnja Stephens.

Ona je odradila sve kako treba. Bila je mirna, upisala 10 winnera i samo šest neprisiljenih pogrešaka dok je Keys bila prilično napeta i napravila čak 30 pogrešaka te praktički pobijedila samu sebe.

A njezin put od početka ljeta bio je zaista fantastičan. Stephens je sezonu počela kao 975. tenisačica svijeta i ubrzo drastično napredovala. Pobjedom na US Openu skočila je na 17. mjesto na svijetu, a svoj skor u WTA finalima poboljšala na 5-0. Zaista impresivno.

Pobjedom na centralom terenu Arthur Ashe osvojila je 3,7 milijuna dolara, najveći iznos u karijeri. Pogledajte njezinu neprocjenjivu reakciju nakon što je primila ček na taj iznos.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi