Obavijesti

Sport

Komentari 118

Štimac i Bujanec su pretjerali, obojici prijeti tužba Hajduka...

Štimac i Bujanec su pretjerali, obojici prijeti tužba Hajduka...
2

U pokušaju diskreditacije udruge Naš Hajduk Igor Štimac i voditelj Velimir Bujanec izrekli su cijelu seriju teških i nevjerojatnih konstrukcija koje službeni Hajduk istražuje, nakon čega će pokrenuti sudski postupak....

VIDEO

Sinoćnje gostovanje Igora Štimca u TV emisiji Bujica, voditelja Velimira Bujanca,  izazvalo je pravu buru reakcija među navijačima Hajduka. Dvojac se u svom pokušaju obračuna s udrugom Naš Hajduk nije zadržao samo na činjenicama, nego je u više navrata posegnuo i za serijom nevjerojatnih političkih konstrukcija, usporedbi Torcide s Delijama (?!?) te prije svega vrijeđanjem pokojnog vođe navijača Hajduka Žana Ojdanića, koga je voditelj emisije prekrstio u ''Jovan'', pokušavajući ga valjda tako diskreditirati i prikazati kao etnički nepodobnoga. Sve to je izazvao pravu provalu bijesa među navijačima Hajduka, za koje pokojni Žan kao dragovoljac Domovinskog rata te jedan od dugogodišnjih vođa Torcide i utemeljitelja udruge Naš Hajduk ima status ikone. 

Iako se Bujanec nešto kasnije ispričao i pokušao opravdati da je bio doveden u zabludu iščitavajući srpske navijačke portale, teško da ga išta može opravdati za ovakav gaf, a sličnih je u svojim pokušajima diskreditacije svih koji ne dijele njegova politička uvjerenja u svojoj emisiji nanizao popriličan broj. 

Nakon što su Štimcu i Bujancu uvredama odgovorili iz udruge Naš Hajduk, a iz Torcide im poručili kako su prešli granicu i poručili im da nisu dobrodošli južnije od Sv. Roka, priopćenjem se oglasio i službeni Hajduk:  

'HNK Hajduk istražuje i provjerava navode te izjave od strane voditelja i bivšeg igrača kluba, izrečene u televizijskoj emisiji koja se u petak 7. prosinca 2018. godine u večernjim satima prikazivala na nekoliko lokalnih televizija u Hrvatskoj. O daljnjim pravnim koracima i postupcima promptno ćemo obavijestiti cjelokupnu javnost.'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Neslužbeno doznajemo kako će Hajduk nakon provjere svega što su Štimac i Bujanec izrekli u sinoćnjoj emisiji te prikupljanja svih relevantnih činjenica, najvjerojatnije posegnuti i za sudskom tužbom protiv obojice. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 118
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet