Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Štimac imao sve pa s Indijom ipak izgubio od Tadžikistana...

None Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

U trećem nastupu na izborničkoj funkciji drugi je put poražen. Ovaj put koban je bio Tadžikistan koji je Indiju dobio 4-2 na Interkontinentalnom kupu u indijskom Ahmedabadu. Imala je Indija sve, vodili su 2-0...

Igoru Štimcu (51) na klupi Indije ne ide baš sve kao po loju.

U trećem nastupu na izborničkoj funkciji drugi je put poražen. Ovaj put koban je bio Tadžikistan koji je Indiju dobio 4-2 na Interkontinentalnom kupu u indijskom Ahmedabadu. Imala je Indija sve, vodili su 2-0 do poluvremena golovima iskusnog, i kako sam Štimac kaže, najboljeg igrača Sunila Chhetrija (34). 

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Ipak, u nastavku su igrači bivšeg hrvatskog izbornika pali pa je Tadžikistan okrenuo golovima Tursunova, Boboeva, Rahimova i Šahra.

Na Interkontinentalnom kupu u Indiji igraju još Sirija i Sjeverna Koreja, a Štimčevi izabranici susret drugog kola tog natjecanja igraju 13. srpnja protiv Sjeverne Koreje.

Štimac je u tri susreta na klupi Indije pobijedio Tajland te ima poraze od Curacaa i Tadžikistana.

Komentari (20)
  • Stručni komentator na Areni, kad se onako namrgodi pa pogleda u papir i počne vrtit olovku pa kaže zabrinuto; -Znate, nogomet je igra koja se igra 11 protiv 11, lopta je okrugla i danas vam svatko zna igrat nogomet. Što u prijevodu znači - ne znam o čemu govorim.

    8. 7. 2019,   07:28
  • On je klasicna prevara od čovjeka, Boze pa tko njemu jos vjeruje,

    8. 7. 2019,   07:47
  • šta se čudimo, pa veliki je to stručnjak.

    8. 7. 2019,   08:06