Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Štimac, Mamić i Ćiro žele srušiti Vlatka Markovića

None Foto: Sanjin Strukić

Novi predsjednik HNS-a još želi postati Ćiro Blažević, a na tu poziciju cilja i Igor Štimac, kojeg podupire čak i "izvršni" Zdravko Mamić

Ćiro Blažević najmanje mora biti počasni predsjednik Hrvatskoga nogometnog saveza i na svakom našem stadionu mora imati posebno mjesto, izjavio je Igor Štimac.
Inicijativu predsjednika udruge Prve HNL Ćiro Blažević nije primio s oduševljenjem.
- Zahvaljujem Igoru, ali ta funkcija je za nekog penzionera, a ja još za penziju nisam - rekao je Ćiro.
Zagrebov trener još ne odustaje od namjere da jednog dana postane predsjednik HNS-a.
- Nemam plan, ali imam kredit sportaša. Nisam nikad kupovao ni prodavao utakmice, a oni koji jesu ne smiju ni pomisliti na tu funkciju - izjavio je Ćiro Blažević, ali nije želio reći na koga cilja:
- Pa sve se zna - dodao je.
Na predsjedničko mjesto “puca” i Igor Štimac. Nezadovoljan je tretmanom vladajuće garniture saveza prema hrvatskoj ligi i klubovima. Već je nekoliko puta izjavio kako Vlatko Marković treba otići, a predlaganje Ćire za počasnog predsjednika još je jedan korak prema HNS-u. Štimcu podršku daje i Zdravko Mamić.
- Čuo sam za to, ali kod njega nikad ne znaš što donosi sutra - rekao je Igor Štimac.

Komentari (11)
  • a šta me obrisa

    9. 1. 2008,   16:09
  • Ma sve su to igre kako Markovića,tako i Štimca.Marković se krije iza dobrih rezultata reprezentacije,a to što domaća liga sve više tone,što smo u razini sa albanskom,azerbejdžanskom i inim ligama, i što je stvarno rijetkih igrača iz HNL-a koji igraju u repki,ne mari previše.Potpuni debakl je doživio kad smo se trebali kandidirati za EP.A Štimac čini mi se previše osobnog rata protiv Mamića unosi u sve ovo,tako da mi je teško vjerovati da svi oni žele stvarno dobrobit hrvatskom nogometu.

    9. 1. 2008,   18:13
  • i ja hoću da marković ode jer mu ništa nakon cardiffa ne virujen.govno lažljivo.ćiro za presidentea on je dobar čovik

    9. 1. 2008,   15:46