Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Štimac opleo po NH-u: Njima je najveći domet 7 kila pečenog

None Foto: Goran Stanzl/PIXSELL/Miranda Cikotic/PIXSELL

Da rezimiram, ja sam najglasniji i najveći neprijatelj fantomske udruge koja ja umislila da je veća od našeg kluba, riječi su Igora Štimca nakon što su njegove izjave komentirali iz Našeg Hajduka

Ivan Rilov, predsjednik udruge Naš Hajduk, komentirao je u Dnevniku Nove TV smjenu Željka Kopića i stanje u Hajduku. Rilov je rekao da Kopiću nije trebao sastanak s Igorom Štimcem i nazvao ga osvjedočenim neprijateljem kluba.

Oglasio se i bivši izbornik Hrvatske na svoj 51. rođendan.

To govori grobar Hajduka koji ga sa svojim pajdašima vodi u sigurnu, ali bolnu smrt. Najveći sportski domet njegove ekipe je sedam kilograma pečenog! Ja skromno mogu priznati da osim desetak svjetskih i nacionalnih medalja kao igrač imam i zasluge za posljednja dva osvojena prvenstva kao sportski direktor i trener voljenog kluba. Žalosno je što bucko zamišlja da je projekt "Njihov Hajduk” ustvari moj voljeni Hajduk. Da rezimiram, ja sam najglasniji i najveći neprijatelj fantomske udruge koja ja umislila da je veća od našeg kluba! Dali smo im dovoljno vremena da nas uvjere koliko ne znaju. Vrijeme im je da prestanu mrcvarit hajdučki puk, istinske zaljubljenike, kojima je muka od ovakvog cirkusa koji su kreirali.

Štimac je veliki protivnik Našeg Hajduka kojem je prije dva dana posvetio i opsežan status na Facebooku, a ovaj 'rat' tako je dobio svoj nastavak.

VIDI OVO! Koji horoskopski znakovi najviše vole kockati?

Komentari (145)
  • Štimac ni ja te baš ne volim ali u ovom slučaju se slažem sa tobom!!!

    6. 9. 2018,   21:45
  • Najveći domet Rilova je sedam kila pečenoga hahaha Štico, samo špricaj! Udruga Cosa Nostra na aparatima!

    6. 9. 2018,   21:48
  • Nek si reko ovoj stoki rilovu, muka ti dode kad ga vidis

    6. 9. 2018,   21:39