Obavijesti

Sport

Komentari 40

Štimčeva Indija prosula bodove protiv autsajdera Bangladeša!

Štimčeva Indija prosula bodove protiv autsajdera Bangladeša!
1

Bangladeš je poveo u 42. minuti golom Uddina, a to vodstvo držali su sve do 88. minute kada je Khan spasio Štimca i donio mu bod. Ovo je veliki udarac za Indijce u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo...

VIDEO

S velikim oduševljenjem Igor Štimac najavio je utakmicu svoje Indije u Kolkati protiv Bangladeša u 4. kolu drugog stupnja kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Reprezentacija se u taj grad vratila nakon osam godina, ulaznice su planule u dva dana i rasprodani stadion dočekao je Bangladeš, ali bivši hrvatski izbornik Štimac neće baš po dobrome pamtiti ovu utakmicu.

Pokretanje videa...

02:04

Njegova momčad remizirala (1-1) je protiv teškog autsajdera i tako si umanjila šanse za prolazak u treći stupanj kvalifikacija. Druga najmnogoljudnija zemlja svijeta eksplodirala je nakon što je Štimčeva momčad uzela veliki bod protiv puno jačeg Katara, no Bangladeš ih je vratio u realnost. Čak su i kladionice vjerovale u pobjedu Indije pa je koeficijent na njih bio 1.15, a na goste čak 15.

Bangladeš je poveo u 42. minuti golom Uddina, a to vodstvo držali su sve do 88. minute kada je Khan spasio Štimca i donio mu bod. Svi su očekivali pobjedu i ovaj remi je veliki udarac za Indijce jer su zapali u tešku situaciju. Kiks je još veći kada uzmemo u obzir da je Bangladeš 186. reprezentacija svijeta, a Indija 104.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Igor Štimac je sa svojom reprezentacijom osvojio tek dva boda u tri kola i nalaze se na četvrtom mjestu sa zaostatkom od čak osam bodova za prvoplasiranim Katarom uz utakmicu manje. 

Zemlja je bila u euforiji nakon remija s Katarom, ali sada se blaga zabrinutost spustila nad indijski nogometni savez jer je Svjetsko prvenstvo sve dalje i dalje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu