Obavijesti

Sport

Komentari 3

Stipanović je i dalje u vodstvu; Fantela i Marenić također prvi

Stipanović je i dalje u vodstvu; Fantela i Marenić također prvi
1

Nas trojica na vrhu smo malo ispred ostatka flote, što je dobro. Bit će neizvjesno do samog kraja. Sutra se trebam držati konkurencije i pokušati ulaziti ispred njih, rekao je Stipanović

VIDEO

Hrvatski jedriličar Tonči Stipanović prvi je u Laseru, a u vodstvu se nalaze i Šime Fantela i Igor Marenić u klasi 470 na olimpijskim igrama u Rio de Janeiru.

Stipanović je sedmom i osmom plovu zauzeo 28. i 9. mjesto i ukupno je u vodstvu sa 75 bodova. Bodovne razlike vrlo su male, drugi je Brazilac Robert Scheidt, a treći Australac Tom Burton. Sutrašnja dva plova odlučuju o pozicijama za finale.

- Bio je to težak dan. Uvjeti na kojima sam najgori, loše sam to danas odradio, ali nakon četiri dana i dalje sam prvi, imam jedan loš plov kao i svi ostali, tako da će sutra biti težak i zanimljiv dan. Nas trojica na vrhu smo malo ispred ostatka flote, što je dobro. Bit će neizvjesno do samog kraja. Sutra se trebam držati konkurencije i pokušati ulaziti ispred njih - kazao je Stipanović.

Na prvom mjestu klase 470 nakon pet jedrenja su i dalje Šime Fantela i Igor Marenić. Danas je održan samo jedan plov u kojem su bili treći. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Daleko smo od gotovog, ali super ide. Zasad nemamo nijedan loš ulaz, dapače svi su nam vrhunski tako da smo jako zadovoljni razvojem situacije. Jedrimo dobro, snalazimo se u uvjetima koji su zahtjevni. Previše je bodova u igri da bi se ičemu pričalo - kazao je Marenić.

Tina Mihelić u Laseru Radialu je nakon osam jedrenja na 12. mjestu i sutra se bori za najboljih deset i finale.

Regata je završila za daskaša Luku Mratovića, zauzeo je 24. mjesto. Startali su 49eri, Pavle Kostov i Petar Cupać su 15. nakon dva plova.  

Nakon dana odmora sutra se na more vraća Ivan Kljaković Gašpić, zasad je sedmi u Finnu.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Za njega ne postoji "ne mogu": Dva zlata u dva različita sporta
POI RIO

Za njega ne postoji "ne mogu": Dva zlata u dva različita sporta

Australski paraolimpijac Dylan Aclott osvojio je zlatnu medalju u tenisu u paru sa sunarodnjakom Heathom Davidsonom. Prije osam godina u Pekingu je uzeo zlato u košarci...

Paović i Lučić bez polufinala: Namučile smo jake Kineskinje
POI

Paović i Lučić bez polufinala: Namučile smo jake Kineskinje

Mirjanja je odigrala fantastičan meč i Kineskinja je bila izbezumljena. Bilo mi je super zabavno gledati kako je za vrijeme 'time-outa' cijela kineska klupa bila u drami, rekla je Sandra Paović
Budetić bez medalje: U šoku sam, ne znam što se dogodilo
POI RIO

Budetić bez medalje: U šoku sam, ne znam što se dogodilo

NIJE IŠLO Branimir Budetić s hicem od 59.33 metara iz pete serije ostao je korak do brončane medalje u Riju, za koju mu je nedostajalo metar i 27 centimetara...