Obavijesti

Sport

Komentari 119

Stipe, kakvo je to slavlje bilo? 'Ma nemam pojma... Idiot sam'

Stipe, kakvo je to slavlje bilo? 'Ma nemam pojma... Idiot sam'
1

Znao sam da ću ga dobiti u 4. rundi, to nam je bila taktika. Ples je onda došao spontano, od uzbuđenja. Idiot sam, našalio se na svoj račun nakon osvajanja titule prvaka Stipe Miočić...

VIDEO

U prve tri runde nije bilo baš izgledno da će Stipe Miočić vratiti pojas, osim što je uvijek postojala nada da je to Stipina taktika, da ga planira  uzeti na atraktivan način. Tako je i bilo. Daniel Cormier pod kišom udaraca Stipe Miočića pao je uz ogradu oktogona, a američko-hrvatski UFC borac postao je novi svjetski prvak. 

Pokretanje videa...

01:44

Stipe zaplesao "kolo"

U naletu emocija Miočić je pobjedu proslavio na vrlo zanimljiv način. Kao što je to nekada činila Blanka Vlašić, sada je i Stipe zaplesao na nekoliko sekundi, dok je Daniel Cormier još "gledao zvjezdice". Nakon plesa, Miočić se popeo na ogradu i s navijačima proslavio najveću pobjedu u karijeri. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ja sam onaj tip koji na tulumima radi glupe stvari. Idiot sam, obuzeo me adrenalin, a kad sam uzbuđen, radim gluposti - priznao je Miočić i objasnio da je ples inspiriran popularnim američkim filmom "Old School" ili, kako je preveden u Hrvatskoj, "Dani slave" (2003). 

Kilogrami su nestali zbog očinstva

- U ponedjeljak ću navršiti 37 godina, iako se trenutno osjećam kao da imam 98 - rekao je Miočić na početku presice poslije povijesnog meča, pa pojasnio svoje razmišljanje o životu: 

- Sada sam otac i smršavio sam od toga. Ne znam kad sam zadnji put imao tako malo kila. Zdravo sam jeo, pio sam puno vode, bilo je ovo jedno vruće ljeto. Osjećao sam se sjajno. Počeo sam sporo, ali dobro je prošlo - priznao je. 

Suci favorizirali Cormiera, ali im je Stipe nokautirao planove
Suci favorizirali Cormiera, ali im je Stipe nokautirao planove
Strahovite riječi najboljeg svih vremena: 'Stipe je najbolji ikad'
Strahovite riječi najboljeg svih vremena: 'Stipe je najbolji ikad'

Ovakva pobjeda je bila osmišljena

Još je jednom naglasio koliko cijeni DC-a, ali i koliko je bio siguran u svoju pobjedu. 

- On je najbolji, ali znao sam da ćemo borbu završiti u 4. rundi.

Jasno je, udarci u tijelo Cormiera bili su ključni u ovoj pobjedi. Stipe je objasnio kako se odlučio baš tako probati srušiti dotadašnjeg prvaka. 

- Vidjeli smo jednu borbu Andersona Silve u kojoj je ta taktika upalila, pa sam se s trenerom dogovorio da ćemo i mi pokušati s tim - objasnio je Hrvat. 

Ovako izgleda lice šampiona: Stipe je primio čak 181 udarac
Ovako izgleda lice šampiona: Stipe je primio čak 181 udarac

O sljedećem protivniku još nije razmišljao. 

- Iskreno, kupio sam novu kuću i jedva čekam doći u nju, a nakon toga ću odlučiti tko će biti sljedeći protivnik.

Dana White i Jon Jones tvrde da je Stipe najbolji borac svih vremena, ali on opet naglašava da mu je bitno samo što njegova kći misli o njemu.

- Lijepo je da drugi priznaju takve stvari, ali meni je na kraju dana bitno samo da moja kći bude ponosna na mene. Najvažnije mi je da sam dobra osoba i da sam dobar borac. Volim sve zaraditi u životu jer je tada pobjeda slađa - završio je novi/stari svjetski prvak UFC-a, Amerikanac hrvatskih korijena, Stipe Miočić. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 119
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...