Obavijesti

Sport

Komentari 122

Stipe: Po*rali su se po meni, pa izazivač zaradi 200.000 $ više

Stipe: Po*rali su se po meni, pa izazivač zaradi 200.000 $ više
6

Zarađuju na meni u mom gradu i čovjeku koji je izazivač daju više novca od mene? Pa to je kao šamarčina, rekao je Stipe Miočić koji je za obranu naslova dobio 200.000 $ manje od Overeema

VIDEO

Znate li što je prvi čovjek UFC-a Dana White rekao Stipi Miočiću kad je ovaj nakon svake  tražio šansu za naslov?

'Budi popularniji'.  

Stipe je zasukao rukave i poslagao jednog za drugim, osvojio je naslov, a onda ga i obranio i za tu obranu dobio je 200.000 dolara manje od Overeema kojeg je nokautirao. 

- Nešto se mora promijeniti, to jednostavno nije pošteno. Osjećao sam se kao da su se pos*ali po meni - rekao je Stipe Miočić u emisiji MMA Hour, prenosi Fightsite.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE VIDEO

Šampion, a nije ni u TOP 10 najplaćenijih boraca

Svu nelogičnost podjele novca u UFC-u pokazuje i to što je Stipe prvak, a nije ni u TOP 10 najplaćenijih boraca. Za pobjedu protiv Alistaira Overeema u obrani naslova dobio je 600.000 dolara. 

- Jesam li bio frustriran kad sam čuo da je Overeem dobio 200 tisuća više? Pa naravno! Znali su oni dobro što rade, iskoristili su moju dobrotu kao slabost i rekli mi da je to najbolje što mi mogu ponuditi i ja sam potpisao. OK, to je i moja greška - rekao je Stipe, koji više ne želi šutjeti.

- Što su mi odgovorili? Bla, bla, bla... Samo neke isprike, kao, potpisao sam ugovor. Da, jesam, ali zarađuju na meni u mom gradu i čovjeku koji je izazivač i koji nikad nije bio prvak daju više od mene? Pa to je kao šamarčina - dodao je Miočič.

Otkrio je Stipe kako UFC planira organizirati njegovu obranu naslova u svibnju, ali ovaj put ne u Clevelandu.

- Nisam nepošten, ne tražim par milijuna ili nešto tako, samo želim naknadu za obranu pojasa u mom gradu. Nečueveno je da izazivač dobije više od mene - dodao je Stipe.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 122
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića