Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Stižu šampioni! Kovačić među 'vatrenima', dijele se i nagrade

None Foto: Goran Kovačić/PIXSELL 7

Još je šest dana do Walesa u Osijeku, Vatreni nastavljaju pripreme u Rijeci i Opatiji. Danas se priključio osvajač EL Mateo Kovačić, a osvajač LP Dejan Lovren stiže u utorak

Kvarner je u svom najpromjenjivijem proljetnom raspoloženju. U roku od pola sata može vas i zaliti prolom oblaka i obasjati sunce kao da je sredina kolovoza.

Među Vatrenima, koji se u jednoj od svojih stalnih riječko-opatijskih baza pripremaju za subotnje Euro-kvalifikacije s Walesom u Osijeku, nema promjena raspoloženja. Repka je slika svog izbornika: optimizam i osmijesi!

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Zlatko Dalić iz U-21 selekcije Nenada Gračana posudio je Alena Halilovića, danas je u Rijeku došao nasmijani osvajač Europske lige Mateo Kovačić, a za dva dana stiže i osvajač Lige prvaka Dejan Lovren.

Vatreni se kompletiraju polako. 'Ko im je kriv kad su puni šampiona! Nema već sedam godina finala, bez hrvatskih nogometaša.

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Nedjelja navečer neće im biti uobičajeno slobodna. Hrvatska udruga Nogometni sindikat od 20 sati dodjeljivat će svoje tradicionalne nagrade 'Nogometaš' pa će se u bajnoj Opatiji na svečanoj ceremoniji okupiti sve ono najbolje i najvažnije što hrvatski nogomet ima.

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Komentari (9)
  • Vidim Dalic studiozno trenira prekide a Vida pametno slusa osjecam miris janjetine ispod peke i miris sljivovice ispod stola eno se okrece i slavosko crno prase.Ma Wels cemo prec ko plitki potok ako se neistrosimo do utakmice.Emoj Dalicu nemas ti pojima covjece

    2. 6. 2019,   18:43
  • Sampioni ili grijaci klupa velika razlika 😂

    2. 6. 2019,   19:53