Obavijesti

Sport

Komentari 10

Što je nogomet: Zaštitarka je slavila Željin gol usred Koševa

Što je nogomet: Zaštitarka je slavila Željin gol usred Koševa
1

Srce joj nije dalo da ostane mirna kad je njen Željezničar zabio gol pa je zaštitarka slavila na tartan-stazi. A Musemić je zbog poraza u derbiju dobio otkaz u Sarajevu čija je legenda već 40 godina

VIDEO

Veliki je derbi, sarajevski, prošle subote igran na Koševu, na stadionu 'Asim Ferhatović Hase'. Željezničar je došao u goste Sarajevu, sa tri boda manje od domaćina, pa u odličnoj utakmici slavio 3-1.

Za goste je igrao bivši Rijekin, Dinamov i Šibenikov veznjak Mehmed Alispahić, a "junakinja" derbija ispala je simpatična zaštitarka (s videa, gore) koju je dopalo paziti na tribinu sa navijačima Željezničara, kluba za koji navija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

I plavokosoj zaštitarki 'u plavo obojeno' srce nije dalo da ostane mirna kad su njeni zabili gol pa je slavila na tartan-stazi. I neka je! To je nogomet: ne zlobno guštanje u tuđem porazu, nego veselje zbog svog kluba.

Sarajevo je povelo već u 12. minuti, ali Željo je sve okrenuo golovima Štilića (30' i 70' 11m) i Krpića, pobijedio 3-1 pa na temelju gol-razlike zasjeo na prvo mjesto Premijer lige BiH (treći je banjalučki Borac sa tri boda manje).

Na Željezničarevoj je klupi Amar Osim, sin ponajboljeg trenera sa prostora bivše države - velikog Ivice Osima, a Sarajevo je do jučer trenirala njihova klupska legenda, Husref Musemić - čovjek koji je za Sarajevo prvi puta zaigrao prije četiri desetljeća.

I dok se navijačica-zaštitarka silno veselila pobjedi u dvorištu najvećih rivala Musemić je dobio otkaz pa zaplakao pred kamerama Hayata.

- Ne mogu mi uzeti statistiku, ne mogu mi oduzeti sve što sam napravio u Sarajevu, ne mogu mi oduzeti ni titule, ni osvojeni Kup. To je povijest, a sve ostalo bude i prođe - pričao je Musemić koji je za Sarajevo odigrao 150 utakmica i dao 60 golova.

- Ovo je nešto što mi se događa treći-četvrti put i navikao sam da me smjenjuju kada sam prvi ili eventualno drugi. Teško je bilo što pametno reći sada, ne želim se ni sa kim raspravljati. U najmanju ruku ovo: nije korektno - rekao je Husref Musemić koji je kao trener klubu donio dva prvenstva i dva Kupa u čak četiri mandata na čelu struke.

Pokretanje videa...

zenzacija 10 09:49
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram