Obavijesti

Sport

Komentari 31

Što s Ivanovskim? Zdrav je, ali ne igra zbog stavke iz ugovora

Što s Ivanovskim? Zdrav je, ali ne igra zbog stavke iz ugovora
1

Ivanovski je prošloga ljeta kao pojačanje, no uklopio se u loš Hajdukov start u sezonu, ozljede... Do automatskog produženja ugovora na još jednu sezonu mu nedostaju četiri nastupa duža od 45 minuta

VIDEO

Trener Hajduka Siniša Oreščanin najavio je dvoboj 25. kola HNL-a između Hajduka i Rudeša.

- Što se tiče Rudeša, znam za očekivanja koja su pred nama, ali ovakva je utakmica noćna mora za svakog trenera, pa tako i za mene. Apsolutno ne razmišljam o unaprijed uknjiženim bodovima jer Rudeš je puno konkurentnija momčad nego što je bio na jesen. Trener Ivković je donio nešto momčadi, sa svojim igračima je napravio pomak. Najlakše je unaprijed uknjižiti bodove, ali utakmica može otići na ovu ili onu stranu - rekao je Oreščanin pa nastavio:

- Očekujem zahtjevan susret, nipošto unaprijed nismo uknjižili bodove - kazao je Oreščanin, koji ne može računati na kartonirane Juranovića i Ismajlja te ozlijeđene Barryja, Vučura, Duku i Teklića.

Otvara to i pitanje igrača koji će ih zamijeniti, a jedna od onih koji se vraćaju je i Mirko Ivanovski. Napadač koji je ljetos doveden napokon je zdrav, dva tjedna trenira s momčadi, a Oreščanin nije rekao konkretno hoće li igrati ili ne.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- On je normalno u treningu, vidjet ćemo hoće li biti u kadru - kratko je kazao.

No priča o Mirku Ivanovskom nije tako jednostavna kakvom se čini na prvi pogled. Makedonski napadač doveden je prošloga ljeta kao pojačanje, no uklopio se u sivilo lošeg Hajdukovog starta u sezonu, dvije smjene trenera, ozljede...

Za sada je u 22 nastupa zabio pet golova i tri puta asistirao, no 16 je puta na terenu bio 45 minuta ili dulje. A do automatskog produženja ugovora na još jednu sezonu mu nedostaju četiri nastupa duža od 45 minuta.

Još uvijek nema jasnog odgovora Hajdukove struke žele li Ivanovskog zadržati ili ne, ali sve će biti jasno u idućih nekoliko utakmica. Ako Ivanovski bude igrao, automatski će mu biti produžen i ugovor, a ako ne bude, jasno da ga se Hajduk na kraju sezone želi riješiti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu