Obavijesti

Sport

Komentari 23

Što sada čeka Cro Copa: Kako stvari stoje, mirovina je daleko

Što sada čeka Cro Copa: Kako stvari stoje, mirovina je daleko
1

Mirko Filipović sudačkom je odlukom pobijedio Roya Nelsona na Bellatoru 216. Naš 44-godišnji borac pokazao je da ipak još nije njegovo vrijeme za mirovinu

VIDEO

Mirko Filipović još je jednom i nakon teške operacije koljena pokazao kako se još može oporaviti i spremiti za teškaški okršaj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Moj Atomski Mrav ❤ Pobjeda naravno 👊

A post shared by Stipe Drvis (@stipedrvis) on

Sa 44 godine na leđima proces regeneracije više nije isti, a i tijelo samo po sebi više nije toliko moćno. Da, vidjelo se kako Mirko teže diše, ali pa što očekivati nakon hrvanja s 'medvjedom' od 120 kila? Taktički je naš borac skoro savršeno odradio borbu - bio je spreman na udaračku snagu Nelsona, samo jednom ga je malo uzdrmao neočekivani kroše, a nije se obranio samo od jednog rušenja.

Bilo je to dovoljno za desetu pobjedu u nizu. Sad je pitanje što je sljedeće za Mirka? S Bellatorom je dogovorio samo ovu borbu jer poznato je kako Mirko voli uzvratiti za poraz. Publika je pokazala veliki interes za Cro Copa pa je borba s Nelsonom premještena s treće na četvrtu borbu večeri. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

O povratku u UFC više nema smisla govoriti, a RIZIN je očito odlučio krenuti nekim drugim putevima i nakon tradicionalnih japanskih novogodišnjih turnira posegnuli su za ekshibicijskim mečom Floyda Mayweathera i Tenshina Nasukawe. Onda se nameće rješenje koje bi svima trebalo goditi, a to je još koji meč u Bellatoru.

Pod paskom Bellatora su i neki stari Mirkovi znanci poput Wanderleija Silve, Franka Mira i Cheicka Konga. Upravo su posljednja dvojica još uvijek aktivna na Mirkovoj 'revanš listi'. Naravno, tu je i Fjodor Jemjeljanenko, ali i sam je Mirko rekao kako do te borbe neće doći.

Cheick Kongo je odradio borbu prije Mirka i šokirao Vitalyja Minakova. Francuz je pobijedio sudačkom odlukom i zaslužio napad na pojas koji drži Ryan Bader. Mogla bi se iz ovoga izroditi dobra priča - ako Kongo iznenadi Badera poput Minakova, možda bi i Mirko mogao biti sljedeći izazivač za pojas.

No, o tom - potom. Tu je i Frank Mir koji je Mirku u UFC-u nanio jedan od najtežih poraza u karijeri. U prošloj godini američki borac ima dva poraza, pa je borba između Mirka kao novaka u organizaciji i njega kao posrnulog diva isto realna opcija.

Reuters/Pixsell

Zato, pričekajmo i veselimo se što još možemo gledati ovakvo borilačko ime u ringu. Na Mirku je da odluči što i kako dalje, možda nas još jednom sve iznenadi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće
ZAJECOVE PROMJENE

Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće

Plus+ Dinamo partnerski klub, gdje bi slao talente na posudbu, traži među regionalnim prvoligašima, a na ljeto slijedi rezanje budžeta za plaće. I 'modri' na igrače neće trošiti više od 16 milijuna eura godišnje