Obavijesti

Sport

Komentari 65

Što se događa? Joshuu ne žele Wilder i Fury, ali ga želi Kličko!

Što se događa? Joshuu ne žele Wilder i Fury, ali ga želi Kličko!
1

Wilder je ono što želimo. No to može biti Fury, mogu biti Whyte i Chisora, može biti Jarrell Miller. Ili pak Oleksandr Usyk. Sve je u igri, rekao je Joshuin promotor Eddie Hearn

VIDEO

Ukrajinska boksačka legenda, Vladimir Kličko, rukavice je objesio o klin u travnju 2017. nakon što ga je u takozvanom meču desetljeća svladao Anthony Joshua, a 42-godišnjak se sada želi vratiti u boks!? 

Pokretanje videa...

00:11

Anthony Joshua želi borbu s Deontayem Wilderom, no Wilder ne želi njega, a gotovo cijeli svijet iščekuje uzvrat spektakla Wilder - Fury.

Joshuu, čini se, zato želi Kličko, tvrdi promotor britanskog boksača, Eddie Hearn:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Želi se vratiti. Mislim da je poslao poruku Anthonyju i rekao mu da se želi vratiti i da se osjeća kao da može pobijediti svakog.

Iako je to jako teško za očekivati, pogotovo s obzirom na godine i na to da je Kličko postigao sve što se u boksu moglo postići, jedna stvar ide u korist ovoj priči. Joshua je zakazao borbu 14. travnja na Wembleyju, ali protivnika još - nema. 

Fury i Wilder mogli bi opet odmjeriti snage, a zasad je najvjerojatniji rasplet onaj u kojem se Joshua bori s pobjednikom iz okršaja Dilliana Whytea i Derecka Chisore 22. prosinca. No Joshua tu svakako ne želi stati. Cilj je uzeti sve pojaseve!

- Želi postati neosporivi prvak svijeta, a jedini način da ili on ili Wilder to postanu je ako se bore međusobno - rekao je Hearn, no ipak otkrio da su sve opcije moguće.

- Wilder je ono što želimo. No to može biti Fury, mogu biti Whyte i Chisora, može biti Jarrell Miller. Ili pak Oleksandr Usyk. Sve je u igri - zaključio je promotor.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu