Obavijesti

Sport

Komentari 27

Što se događalo u mrtvačnici?! Slikali su mrtvog Salu i objavili

Što se događalo u mrtvačnici?! Slikali su mrtvog Salu i objavili
1

Muškarac (62) i žena (48) uhićeni su u Engleskoj jer ih se sumnjiči da su neovlašteno nabavili fotografije s autopsije Emiliana Sale koji je u siječnju poginuo u padu aviona. Fotografije se šire društvenim mrežama

VIDEO

Fotografija tijela Emiliana Sale iz mrtvačnice širi se internetom, a engleska policija je uhitila muškarca (62) i ženu (48) koje sumnjiče za neovlašteni pristup kompjuterskom materijalu i za zlonamjernu komunikaciju.

Žena iz Corsama je puštena kući nakon što je platila jamčevinu, a nakon ispitivanja su pustili i 62-godišnjaka iz Calnea, ali istraga protiv njega se i dalje nastavlja.

Fotografije s autopsije iz Holly Tree Lodge koja se nalazi u Dorsetu se pojavila prvi put na društvenim mrežama prije nekoliko tjedana. Netko je namjerno pustio fotografije mrtvog tijela u javnosti, usprkos tuzi s kojom se nogometaševa obitelj bori od velike tragedije.

- Zgroženi smo činjenicom da je neko podijelio fotografiju Emiliana Sale na društvenim mrežama. Obitelj proživljava težak period i ne treba im stvarati dodatnu bol, a ovaj sramotni čin im je sigurno otežao. Istražujem incident, želimo pronaći odgovornu osobu - poručila je Gemma Vinton iz policije te je pozvala ljude da ublaže situaciju, koliko je to moguće, i da prestanu dijeliti sporne fotografije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

03:31

Ne postoje dokazi da je netko provalio u mrtvačnicu, te da je netko od radnika iz mrtvačnice ili netko od službenih osoba umiješan u incident. Ali, fotografije su nekako dospjele u javnost i policija pokušava otkriti što se događalo iza zatvorenih vrata nakon Saline smrti.

- Cardiff City je ogorčen djelom pojedinaca koji su nepromišljeno ukrali fotografiju i objavili je - oglasio se o incidentu i glasnogovornik Cardiffa, kluba u kojem je Emiliano Sala trebao nastaviti svoju karijeru.

Poginuo u padu aviona, tri mjeseca nakon tragedije od tuge je umro Emilianov otac

Emiliano Sala poginuo je u padu aviona u Engleski kanal 21. siječnja. Letio je iz Nantesa u Cardiff u kojemu je trebao nastaviti svoju karijeru. Potpisao je ugovor 'težak' 17 milijuna eura, trebala je to za njega biti sezona iz snova, ali u Cardiff nije stigao. 

Ubrzo nakon polijetanja, avion je nestao s radara. Službena potraga je započela dva dana kasnije, a gotovo tri tjedna nakon nesreće istražitelji su locirali olupinu na 63 metra dubine i izvukli jedno tijelo. Mrtvozornik je identificirao tijelo Emiliana Sale, autopsija je napravljena u Engleskoj, a tijelo je zatim prevezeno u njegovu rodnu Argentinu gdje je pokopan. Tijelo pilota Davea Ibbotsona nije pronađeno.

Samo tri mjeseca nakon tragedije preminuo je Horacio, Emilianov otac. Njegovo je srce prestalo kucati, bol za sinom je bila prevelika...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
VIDEO Heroju 'kraljeva' signal dao Rüdiger: 'Pomogao mi je Modrić, znao sam gdje će Kova'
SNAŠLI SE

VIDEO Heroju 'kraljeva' signal dao Rüdiger: 'Pomogao mi je Modrić, znao sam gdje će Kova'

Andrij Lunjin (25) je jedan od dva penala nažalost obranio i našem Mateu Kovačiću (29), dok je za onaj Bernarda Silve (29) bio odlično informiran te ga je pričekao na sredini gola