Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Stojko: Skansi nema pojma, to je jako zločesto i nekorektno...

None Foto: Luka Stanzl/PIXSELL, Igor Kralj/PIXSELL

Petar Skansi je rekao da atmosfera u reprezentaciji nije dobra i da je Aco Petrović bio sam cijele pripreme na što se jako naljutio Stojko Vranković koji mu je odgovorio uživo pred kamerama

Kod nas nije sve posloženo kako treba, nema prave kohezije unutar kompletne organizacije. Aco Petrović je usamljen, nema jedinstva i zato nemamo pravo biti optimisti, rekao je Petar Skansi u nedavnom intervjuu za Globus.

Prije nego su se hrvatski košarkaški razračunali s Mađarima, Stojko Vranković to je učinio sa Skansijem.  Nimalo sretan, prvi čovjek hrvatske košarke pojavio se pred kamerama HTV-a uoči utakmice i odgovorio Skansiju.

- Baš me zasmetao taj komentar Pere Skansija. Niti je ljudski niti korektno da komentira stvari o kojima nema pojma. Kaže da je Aco bio sam tijekom cijelih priprema što nije istina. To je zločesta izjava, ali ide njemu na dušu. Po Peri Skansiju mi tu nismo ni bili, a igrači govore kako im puno znači jer smo svi s njima. To je baš nekorektno i zločesto - rekao je Stojko i dodao:

- Živjet ćemo za to da napravimo što bolji rezultat.
 

Komentari (18)
  • Skansi je oduvijek na krivoj strani. I to nije slučajno.

    1. 9. 2017,   20:58
  • Obican pacijent

    1. 9. 2017,   20:13
  • nije to obraćun legendi , to je trenutak hrvatske nadolazeće istine , a zlo je samo ljubomorno što izgubi funkciju pozicije iz koje je uredno pljuvao po hrvatskim sportašicama i sportašima , kao pomoćnik #

    1. 9. 2017,   20:09