Obavijesti

Sport

Komentari 0

Brončana Mužinić: Sad odmor, fakultet pa pripreme za Euro...

Brončana Mužinić: Sad odmor, fakultet pa pripreme za Euro...
3

Sjajno se osjećam jer mi se ostvarila želja da osvojim medalju u pojedinačnoj konkurenciji na svjetskom prvenstvu, rekla je Mužinić nakon osvojene bronce na SP-u za osobe s invaliditetom

VIDEO

Hrvatska stolnotenisačica Anđela Mužinić osvojila je brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu u stolnom tenisu za osobe s invaliditetom održanom u slovenskom Celju. Ukupno je to deseta medalja koju je Anđela osvojila na velikim natjecanjima.

- Prije natjecanja sam bila nervozna i pod stresom. Kvalitetno smo radili i trenirali, znala sam da sam dobra, ali sam to trebala i pokazati - dodala je mlada Splićanka.

Posljednja medalja bila je ona s paraolimpijskih igara u Rio de Janeiru kad je u paru s Helenom Dretar Karić osvojila srebro. Zajedno su osvojile i srebro i broncu na svjetskim prvenstvima, te tri zlata i broncu na ekipnim europskim prvenstvima, dok Anđela u ima i dva srebra u pojedinačnoj konkurenciji na europskim prvenstvima.

- Sada slijedi kraći odmor od dvorane i stolnog tenisa kako bi riješila neke ispite na fakultetu, a potom kreću pripreme za Europsko prvenstvo koje je iduće godine. Prostora svakako za napredak ima - rekla je Mužinić.

Zadovoljna je bila i njezina trenerica Mirela Šikoronja Ivančin.

- Prezadovoljna sam jer je konkurencija bila strašna, mislim da je ovo bilo najjače svjetsko prvenstvo u posljednjih 10 godina. Cijeli azijski dio je podigao nivo kvalitete, a mi smo pokazali da ih dobro pratimo. Žestoko smo se pripremali za ovo SP. Svaki mjesec smo odrađivali pripreme sa sparinzima, dovodili smo brojne strane ekipe u Zagreb i sve nam se vratilo u Celju - kazala je Anđelina trenerica dodavši:

- Anđela je sada kompletirala niz medalja, još samo nema medalju u pojedinačnoj konkurenciji na paraolimpijskim igrama, a nadam se kako će nju osvojiti u Tokiju za dvije godine.

Na SP-u je nastupilo ukupno petero hrvatskih stolnotenisača. Uz Anđelu u ženskoj konkurenciji su nastupile i Helena Dretar Karić i Mirjana Lučić, dok su u muškoj konkurenciji nastupili Tomislav Špalj i Pavao Jozić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Đoković: Ivanišević mi više nije trener. Odlučili smo se za razlaz
KRAJ SURADNJE

Đoković: Ivanišević mi više nije trener. Odlučili smo se za razlaz

Šefinjo hvala na svemu, prijatelju. Volim te, napisao je Đoković u objavi o kraju šestogodišnje suradnje s Ivaniševićem. Zajedno su osvojili 12 Grand Slamova
Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao