Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Stradao kao Eduardo: Divljak mu slomio nogu na dva dijela!

None Foto: Youtube/Screenshot

Zochu je pukla noga na dva mjesta, stradale su potkoljenica i fibula, a start je još gori od onog Martina Taylora nad našim Eduardom da Silvom. Sudac je odmah dotrčao do Urapuce i dao mu crveni karton

Utakmica 21. kola bolivijskog prvenstva između Royal Parija i Bloominga (3-2) imala je ružan epilog. Domaći igrač Katuary Urapuca je u 78. minuti na centru neoprezno stao na nogu Mateu Zochu koji je bio u kretnji i noga pod pritiskom Urapuce jednostavno nije izdržala.

Foto: Youtube/Screenshot

Zochu je pukla noga na dva mjesta, stradale su potkoljenica i fibula, a start je još gori od onog Martina Taylora nad našim Eduardom da Silvom. Sudac je odmah dotrčao do Urapuce i dao mu crveni karton, a njegov nepromišljeni start toliko je razljutio Zochove suigrače da je umalo došlo do sveopće tučnjave.

Pogledajte video:

 

Ozlijeđeni Zoch neće moći igrati najmanje osam mjeseci, a pravo je pitanje hoće li se uopće moći vratiti nogometu. Nervoza se nakon tog starta uvukla u igrače pa smo do kraja mogli vidjeti još dva crvena kartona, po jedan na svakoj strani pa je susret završen s 19 igrača na travnjaku.

 

Komentari (13)
  • Suspenzija oviakvim mesarima do kraja zivota!zabranit takvima da igraju i fifu na pleyki..uzas..ode jos jedna karijera u k.rac..

    2. 5. 2019,   19:52
  • Zatvor za takve mesare, doživotni izgon iz sporta!!!

    2. 5. 2019,   19:46
  • Ovo je za zatvor a ne crveni ali ZATVOR. Ovo je ubiti covjeka

    2. 5. 2019,   23:29