Obavijesti

Sport

Komentari 2

Strah u Rimu i Londonu, Pao treba samo jedan bod

Strah u Rimu i Londonu, Pao treba samo jedan bod
1

Rimljanima je dovoljan i bod, a Chelseaju treba pobjeda protiv Cluja za ‘mir u kući’. Panathinaikos za prolaz treba bod protiv Ciprana u Ateni

VIDEO

Bojim li se ispadanja? Pa, vjerojatno malo tko misli da zaista možemo ispasti, ali sami smo krivi što smo se uopće doveli u situaciju da do zadnjega kola moramo strahovati za prolazak u drugi krug, rekao je menadžer Chelseaja Luiz Felipe Scolari uoči utakmice protiv otpisanoga Cluja u posljednjem kolu Lige prvaka.
Iako je Chelsea ipak drugi svijet za Rumunje, u Londonu se još dobro sjećaju remija u Cluju u drugom kolu, koji bi u nekom nevjerojatnom raspletu mogao biti kao koban. Chelsea može ispasti jedino ako ne pobijedi Cluj, a Bordeaux pobijedi u Rimu. No i veća smo čuda viđali u Ligi prvaka.
- Francuzi su u psihološkoj prednosti jer im na Olimpicu igra samo pobjeda. Ali baš tako i mi moramo igrati. Na pobjedu, bez kalkulacija i onda neće biti nikakvih problema - rekao je trener Rome Luciano Spalletti, koji će u vatru gurnuti i oporavljenog Mirka Vučinića.
- Prije početka natjecanja svi su favorizirali Romu i Chelsea, a na Bordeaux su zaboravili. Upamtit će nas - poručio je strateg Bordeauxa Laurent Blanc.

GALINOVIĆ I RUKAVINA TREBAJU BOD PROTIV ANORTHOSISA
Kako god završila utakmica Panathinaikosa i Anorthosisa, ciparskim navijačima Atena će zauvijek ostati u dobrom sjećanju. Plasman u Ligu prvaka, izboren u grčkoj metropoli protiv Olympiacosa u kolovozu, najveći je uspjeh ciparskog nogometa, a u zadnjem kolu pobjedom mogu osigurati prolazak u drugi krug.
Panathinaikosu, naših Marija Galinovića i Ante Rukavine, dovoljan je i bod protiv Ciprana, koji imaju puno problema u momčadi i teško je vjerovati da će izbaciti još jednu veliku grčku momčad.
Temuri Ketsbaia ne može računati na Savija, koji se ozlijedio u ciparskom derbiju protiv APOEL-a, a upitan je nastup i obaju golmana.
- Puno smo napravili već time što smo ušli u Ligu prvaka, sve ostalo je bonus. Već smo u prvoj utakmici pokazali da možemo dobiti Panathinaikos i tako ćemo se postaviti i u ovoj utakmici - rekao je Ketsbaia i dodao da Anorthosis nema što izgubiti, a može puno dobiti.

BARCA S REZERVAMA
Trener Barcelone Josep Guardiola ne želi ništa riskirati uoči derbija s madridskim Realom ove subote, pa će na utakmici protiv Šahtara izvesti potpuno “šaren” sastav. Barca će protiv Srne i društva igrati bez Xavija, Messija, Valdesa, Puyola, Hernyja, Alvesa, Tourea i Marqueza. Šahtar također nema previše motiva. U drugi krug ne mogu, a na proljeće će sigurno igrati u Kupu Uefe

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Unosna plaća: Koliko je Goran Ivanišević zaradio uz Đokovića?
RAZLAZ UZ DUBOKI DŽEP

Unosna plaća: Koliko je Goran Ivanišević zaradio uz Đokovića?

Nesreća je što se samo pobjede broje. Ne valja finale, kao da nisi ni došao na turnir. Tu je stres, uvijek sam ja kriv za sve, kazao je Ivanišević o suradnji s Đokovićem kojoj je i službeno došao kraj