Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Strahonja: Derbi je prošao bez spornih odluka, sve je bilo čisto

None Foto: PiXSELL

Hajdukovi su se igrači poslije derbija žalili kako je faul Mikulića nakon kojeg je Kadzior zabio gol pogrešno dosuđen, ali HRT-ov sudački ekspert Mario Strahonja smatra da je sudac bio bez greške

Bebek je bio dobar, kontrolirao je utakmicu od prve minute i koristio je sve svoje kapacitete koje koristi na međunarodnoj razini. Sve pohvale za Ivana i pred njim su još dvije tri godine na najvišoj razini. Spornih situacija nije bilo,  prokomentirao je suđenje na derbiju Mario Strahonja u emisiji Stadion.

Dinamo je na Maksimiru minimalno slavio protiv Hajduka (1-0), a jedini je gol zabio Damian Kadzior nakon, prema igračima Hajduka, upitno dosuđenog slobodnog udarca. Njihovo je razmišljanje u potpunosti odbacio HRT-ov sudački ekspert koji je sucu Ivanu Bebeku dao sve pohvale.

Zagreb: Dinamo i Hajduk susreli se u 18. kolu HR Prve lige BOŽO MIKULIĆ: 'Nije bilo faula, nadam se da Bebek nije namjerno pogriješio'

Nogomet nije bio na najvišoj razini, ali Dinamo je za Cvitanovića i u lošijoj utakmici izgledao moćno.

- Nisam baš pretjerano zadovoljan. Vidjeli smo krući i bojažljiv nogomet bez previše napadačkog dijela. Čekali su i vrebali da naprave nešto više, ali to se nije dogodilo. Dinamo igra odgovorno i disciplinirano, poštuju obje faze igre. Kad imaš takvu ekipu onda se dešavaju ovakve stvari - da su izuzetno opasni i da im je teško zabiti gol. Djeluju homogeno, čvrsto i da u svakom trenutku znaju tko što radi. Vjerojatno će s vremenom doći i bolja napadačka igra - rekao je trener Dubrave.

Nakon Vulića na klupu Hajduka sjeo je Siniša Oreščanin i odmah pomladio ekipu. Bolje je da se kroz momčad profiliraju mladi igraći, nego li loši stranci, ali rezultat je ipak bitna stavka u svemu.

- Puno više mladih igrača je dobilo priliku i oni će sigurno rast. Ali, ako izostane rezultat, teško će oni to iznjedriti. Pokazalo se da stranci koji su u Hajduku nemaju kvalitetu pa je bolje forsirati mlade igrače - završio je Cvitanović osvrt na derbi.

Bivši napadač Dinama prokomentirao je i šanse 'modrih' u šesnaestini finala Europske lige.

- Viktoria Plzen igra dugo europske utakmice. Svake godine su u LP pa ispadnu iz grupe ili idu u EL. Nisu atraktivan, ali su dobar i ozbiljan suparnik. Viktoria u ovom trenutku ima iskustva iz jačih europskih utakmica od Dinama, ali Dinamo ima prednost uzvrata kod kuće.
 

 

Komentari (43)
  • Strahonja očito nije gledao cijelu utakmicu....a što je s penalima za Hajduk u 7., 43,. i 80. minuti???? A crveni za Hajrovića i Mandžukića????

    17. 12. 2018,   20:53
  • Bila je jedna situacija...kada je Tudor trebao dobiti drugi žuti za start nad gležnjem Šituma...ali ajde,nećemo se buniti...

    17. 12. 2018,   21:02
  • Protiv Istre ovaj kaže, "penal je bio, ali prije je bio faul na igraču Istre i gol nije regularan" - Slobodna napiše naslov, "Penal je čist, potvrđeno da nije bilo ništa sporno. Danas napišu "Strahonja odbio komentirati sporni detalj" a jasno rekao da je sve čisto- Štimac neki dan u Bujici rekao da su Slobodnu preuzeli huligani iz NH da je to dokaz koliko su opasni pa je baš zanimljivo otići tako i čitati te njihove naslove. Laž na laž svaki dan i to komične laži...

    17. 12. 2018,   21:24