Obavijesti

Sport

Komentari 57

Strahovit nokaut Soldića: Pet minuta protivnik dolazio k sebi

Strahovit nokaut Soldića: Pet minuta protivnik dolazio k sebi
1

KROŠE IZ PAKLA Bio je to strahovit kroše od kojeg su se Bohreru oči izvrnule, a tijelo utegnulo. Srušio se na tlo i tako ostao ležati nekoliko minuta dok nije došao k sebi

VIDEO

Poljski KSW večeras je u Gliwicama održao priredbu pod brojem 46 u kojem su nastupila dva hrvatska borca. Riječ je o zvijezdi promocije Robertu Soldiću (15-3) i Antunu Račiću. Obojica su ostvarila impresivne pobjede od kojih je posebno dojmljiva bila ona Soldića.

Pomniji pratitelji poznaju Soldića još iz dana FFC-a pa znaju o kakvom sjajnom stand-up borcu je riječ. Nedavno je vratio pojas protiv Dricusa Du Plessisa sjajnim nokautom i tako se revanširao Južnoafrikancu za težak poraz nokautom u prvom okršaju.

Današnji protivnik bio mu je Brazilac Vincius Bohrer s kojim se sastao u catchweightu do 80 kilograma. Soldićev pojas u velteru danas nije bio ulog. Budući da su obojica inače velteraši, nisu imali problema sa zadovoljavanjem gornje granice.

Borba je krenula očekivano - Soldić je standardno snažno krenuo prema naprijed i u razmjenu udaraca. I nekoliko sjajnih direkata i krošea sjelo je Bohreru u lice sve do ubojitog lijevog krošea sredinom prve runde koji je Brazilca poslao na tlo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bio je to strahovit kroše od kojeg su se Bohreru oči izvrnule, a tijelo utegnulo. Srušio se na tlo i tako ostao ležati nekoliko minuta dok nije došao k sebi.

Soldić je uz hrvatsku zastavu i taktove Thompsonove "Geni, kameni" proslavio novu veliku pobjedu u najpopularnijoj europskoj MMA promociji.

Dominacija Račića

Do treće pobjede u KSW-u stigao je bantamaš Antun Račić (22-8-1), također borac koji se na veliku scenu probio preko FFC-a. Bio je bolji od Sebastiana Przybysza (4-2).

Dubrovčanin je bio bolji borac kroz sve tri runde koristeći agresiju protiv višeg borca na nogama i dominaciju u parteru, iako je Przybysza prijetio pokušajima submissiona do samog kraja meča.

U trećoj rundi “Killer” je krošeom uzdrmao Poljaka i nakon uspješnog rušenja treću rundu dominirao na podu, ali je Przybysz na samom kraju meča zaprijetio opasnom giljotinom.

Ipak, nije bilo dovoljno za preokret i Račić je dominacijom stigao do nove vrijedne pobjede.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub

Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'
ŠPANJOLSKA LIGA

Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'

Kazneni udarac je izveo Budimir, no to je učinio tragično loše. Zaletio se, pa zastao, te nespretno zahvatio loptu koja je jedva došla do Giorgija Mamardašvilija koji ju je samo pokupio
Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu
BRAVO!

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu

Hrvatska futsal reprezentacija plasirala se na Svjetsko prvenstvo u Uzbekistanu! Nakon što je u prvom susretu pobijedila Poljsku 3-2, u uzvratu je u drami remizirala s Poljacima (2-2) i osigurala vizu