Obavijesti

Sport

Komentari 13

Strašan nastavak Bundeslige, Schalke dobio Hannovera 5-4

Strašan nastavak Bundeslige, Schalke dobio Hannovera 5-4
1

Nogometaši Schalkea i Hannovera odigrali su posve ludu utakmicu 18. kola. Ovih devet golova je rekordna utakmica po broju golova ove sezone u Bundesligi...

VIDEO

U petak je nastavljena Bundesliga, a za početak su nogometaši Schalkea i Hannovera odigrali posve ludu utakmicu. Domaćin je u Gelsenkirchenu, u prvom ogledu 18. kola, slavio s 5-4...

Apsolutno ništa u prvom dijelu nije nagovještavalo da će se u nastavku dogoditi nevjerojatna serija pogodaka. Unutar trinaest minuta, od 56. do 68. je postignuto pet pogodaka, odnosno, pogoci su padali svakih 150 sekundi.

U prvom dijelu je samo Farfan uspio zatresti suparničku mrežu i dovesti Schalke u vodstvo, a kada je početkom nastavka Draxler povećao na 2-0 u 49. činilo se da je Hannover slomljen. No, za samo četiri minute Hannover je uspio izjednačiti na 2-2. Istina, potom je unutar čeriti minute primio dva gola, pa je Schalke opet imao "sigurnih" 4-2, ali je potom Huszti svojim drugim golom na ogledu u 68. smanjio na 4-3.

Potom se ludnica na stadionu u Gelsenkrichenu ipak primirila, a Hannover je najbolju priliku za izjednačenje propustio u 86. minuti kada je Diouf glavom pucao pored domaće stative. Nakon toga, u 88. minuti, se poslije dvije asistencije Holtby upisao i u strijelce, te zabio za 5-3.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ali, nije niti tu bio kraj. Gostujući napadač Mame Diouf je u 92. minuti zabio naljepši pogodak na utakmici i postavio konačnih 5-4. S vrha šesnaesterca, okrenut leđima, je potegnuo škarice i - pogodio.

Hannoveru je ovo već sedmi gostujući poraz u devet odigranih utakmica u prvenstvu.

Ovih devet pogodaka je rekordna utakmica po broju golova ove sezone u Bundesligi. Dosadašnji su rekord držali Freiburg i Hoffenheim (5-3).

Ostale se utakmice ovog kola igraju tijekom vikenda.

Lyon nije uspio slomiti Evian na Gerlandu

Nogometaši Lyona nisu iskoristili domaći teren i utakmicu protiv Eviana, prvu u 21. kolu, za osvajanje tri boda. Ogled je završio bez pobjednika, ali i bez golova...

Lyon je imao terensku inicijativu i loptu više u nogama, ali globalno gledano i nije previše dominirao protiv kluba koji se nalazi tek na 18. mjestu ljestvice. Imao je Lyon ukupno trinaest udaraca na suparnička vrata, ali su i gosti devet puta zaprijetili.

U konačnici, golova nije bilo, a zanimljivo da je Evianu ovo prvi remi u sezoni, kada su gostujuće utakmice u pitanju. Za Lyon je ovo bio drugi domaći remi, a uz to ima još samo jedan poraz i osam pobjeda.

Na vrhu ljestvice Lyon ima tri boda više od PSG-a, te četiri od Marseillea, ali njegovi konkurenti tek moraju odigrati utakmice 21. kola.

Hrvatski nogometaš Dejan Lovren je odgledao cijelu utakmicu s Lyonove klupe.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu