Obavijesti

Sport

Komentari 19

Dinamovci, čuvajte se! Strašni napadač trpao je i u Bundesligi

Dinamovci, čuvajte se! Strašni napadač trpao je i u Bundesligi
1

Bayern ima strašan napad, a Joshua Zirkzee (18) će biti najveća opasnost za mlade dinamovce. Riječ je o sjajnom napadaču koji je igrao u Bayernovoj drugoj momčadi koja igra treću ligu...

VIDEO

Juniori Dinama saznali su protivnika u osmini finala Lige prvaka mladih, a to će biti Bayern München. Vjerojatno vam malo bruji u glavi da su ova dva kluba već igrala. I u pravu ste, igrali su u finalu Premier League International Cupa. Doduše, igrale su druge momčadi Bayerna i Dinama (2-0), no većinom se to radilo o igračima koji su mlađi od 19 godina.

Pokretanje videa...

03:24

Ta utakmica može poslužiti treneru Dinama Igoru Jovićeviću samo kao ogledni primjer. Ništa više od toga jer je samo Joshua Zirkzee iz tog susreta i dalje u sastavu juniora, dok su kod Dinama tu Antonio Marin, Leon Šipoš, Bartol Franjić, Josip Šutalo i Joško Gvardiol.

Bayern ima strašan napad, a Joshua Zirkzee (18) će biti najveća opasnost za mlade dinamovce. Riječ je o sjajnom napadaču koji je igrao u Bayernovoj drugoj momčadi koja igra treću ligu, a odradio je i dva susreta za prvu momčad i zabio dva gola! Riječ je o klasičnom napadaču, korpulentne građe, ali dečku koji ima krupni i eksplozivni korak. Velike probleme s njim imat će Joško Gvardiol i Josip Šutalo. Zirkzee je rođen u Nizozemskoj, a porijeklo vuče iz Nigerije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Najveći je talent i proizvod Bayernove škole te s pravom očekuju jako puno od njega u budućnosti. Naznake toga je već i dao kada je u Bundesligi zabio dva gola u dva nastupa.

Bundesliga - Bayern Munich v RB Leipzig

Bayern je osvojio prvo mjesto u grupi ispred Zvezde i Tottenhama, a Joshua je utrpao četiri gola u tri susreta. On je upravo i najvrjedniji igrač mlade momčadi Bayerna, Transfermarkt ga procjenjuje na 4 milijuna eura, a kod 'modrih' je ta titula pripala Jošku Gvardiolu i Antoniju Marinu čija vrijednost je 1,50 milijuna eura.

Velike probleme momčadi Igora Jovićevića radit će i sjajni krilni napadač Batista Meier koji je zabio tri gola u tri utakmice, no još nije skupio minute za prvu momčad u Bundesligi

Dakako, ni tu nije kraj. Ima i jedan mladić imena Malik Tillman (17) koji je zadivio brojne njemačke skaute, a u juniorskom prvenstvu je utrpao 11 golova u 14 utakmica. 

GES / Football / Mercedes-Benz JuniorCup 2019, 05.01.2019

Tu je još i golman Lukas Schneller (18), a glavna osovina ove reprezentacije je kapetan i stoper Flavius Daniliuc.

Naravno, i Dinamo imma svoje adute za ponuditi, ali ova momčad Bayerna izgleda baš moćno. Napad im je uvjerljivo najjači, ali ima tu sjajnog materijala i na drugim pozicijama. Pa nisu završili pukom slučajnošću u Bayernu.

Bit će teško, ali nadamo se da 'modri' mogu ponoviti prošlogodišnji uspjeh i izboriti četvrtfinale Lige prvaka. Susret će se igrati u Münchenu 3. ili 4. ožujka. 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram