Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Strašno! Bivši reprezentativac Jugoslavije spava na ulici...

None Foto: Facbook

U velikom požaru je ostao bez supruge i doma, boluje od gangrene i velika je opasnost da će ostati bogalj. A službe kažu da ga već poznaju i ne žele ništa učiniti

Svojedobno je bio reprezentativac Jugoslavije u biciklizmu, a danas... Danas teško bolestan egzistira na beogradskim ulicama.

Vlastimiru Matiću (67) nitko ne želi pomoći nakon što je prije gotovo dvije godine ostao bez doma i, još užasnije, supruge koja je preminula od posljedica požara koji je uništio njihov dom.

Sada spava na ulici i, k tome, boluje od gangrene i velika je opasnost da će ostati bogalj. A službe kažu da ga već poznaju i ne žele ništa učiniti.

Dobri ljudi valjda će se ukazati...

Beograde (ili rodbino i prijatelji) gde ce ti dusa?!!! Matić Vlastimir 67 god. bivsi reprezentativac u biciklizmu, danas...

Objavljuje Sandra SantiagoNedjelja, 21. srpnja 2019.
Komentari (24)
  • Strasno! Zar ne postoji nitko u tom "nebeskom"narodu da mu pomogne? Covjek je u istinu ugrozen, za razliku od onih koji stoljecima to propagiraju.

    24. 7. 2019,   20:25
  • Vučiću reaguj bre.

    24. 7. 2019,   20:07
  • Pozdrav prijatelji Srbi! Kurac boli Vučića i onog smrada Pupovca za takve ljude. Bagra vodi vas ko i nas Hrvate, puno nas ima kome je sitnica dovoljna da završimo ko i taj čovjek.

    24. 7. 2019,   22:15