Obavijesti

Sport

Komentari 18

Strava! Navijači Boce ubili su navijača Rivera jer je slavio...

Strava! Navijači Boce ubili su navijača Rivera jer je slavio...
2

Umirem, umirem, a napali su me zbog proslave rezultata, jer sam navijač Rivera, rekao je 21-godišnji Exequiel Aaron Neris, koji je preminuo nakon napada navijača Boce

VIDEO

River Plate izašao je kao pobjednik Superclasica nakon fenomenalne utakmice na Santiago Bernabeuu, no navijač pobjedničke momčadi, 21-godišnji Exequiel Aaron Neris, nije mogao dugo slaviti. Neris je preminuo nakon napada dvaju navijača Boce koji su ga napali jer je - navijač Rivera.

Exequiel je slavio u provinciji Misiones, a kako tvrdi argentinski Clarin, 21-godišnjaka su napala dvojica navijača Boce te ga uboli u lijevu nogu čime su pogodili i bedrenu arteriju.

Boca Juniors

Usprkos pomoći medicinskih službi, Neris je preminuo u bolnici, no prije smrti otkrio je majci više o samom napadu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Umirem, umirem, a napali su me zbog proslave rezultata, jer sam navijač Rivera - objasnio je svojoj majci, čije je izjave prenio i Diario de Misiones.

FILE PHOTO: Soccer Football - Copa Libertadores Final - Second leg - River Plate v Boca Juniors

- Ubili su mi sina, a jedva je hodao, imao je operaciju i tri vijka u nozi nakon ozljede s motociklom prije nekoliko mjeseci. Ubili su ga iako je jedva hodao, napali su ga kao psa koji se ne može braniti - rekla je ožalošćena majka.

A to je tek nastavak niza nasilnih incidenata koji su pratili Superclasico... Pa i sama utakmica je odgođena i prebačena u Madrid jer su navijači Rivera napali igrače Boce dok su se vozili na utakmicu.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu