Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Strava u Americi: Španjolska golferica ubijena je na terenu!

None Foto: Twitter

Američki i španjolski mediji pišu kako je u jutarnjim satima ponedjeljka na golf igralištu policija najprije pronašla njenu torbu, a potom i beživotno tijelo

Španjolska golferica Celia Barquin Arozamena (22), jedna od najtalentiranijih u Europi, ubijena je u Ameni, gradiću u SAD-u.

Američki i španjolski mediji pišu kako je u jutarnjim satima ponedjeljka na golf igralištu policija najprije pronašla njenu torbu, a potom i beživotno tijelo.

Uskoro je priveden i osumnjičenik za ubojstvo, Collin Daniel Richards. 

Arozamena je bila jedna od vrlo talentiranih golferica, koja je u 2018. osvojila turnir Big 12 i individualno Europsko prvenstvo. Zbog tog je uspjeha proglašena najboljom sportašicom na sveučilištu Iowa State, čime je osigurala nastup na jednom od najvećih golfskih turnira - US Openu.

Celia je imala zarazan osmijeh, vedru osobnost i svi koji smo ju upoznali imali smo veliku sreću. Nedostajat će nam jako. Bila je spektakularna studentica, sportašica i ambasadorica Iowa Statea, stoji u priopćenju za javnost sveučilišta koje je pohađala u SAD-u.

Komentari (27)
  • Ubojstvo u Americi je Strava? Pa to je kod njih postala Normala, ljudi se uplase kad se probude a niti jedna osoba nije ubijena

    18. 9. 2018,   12:27
  • kao epizoda CSI ... rešiće im slučaj Horatio Caine...

    18. 9. 2018,   13:30
  • Nije vrag da su joj u klubu dodjelili manijaka za nosača torbe.

    18. 9. 2018,   13:53