Obavijesti

Sport

Komentari 26

Gadna ozljeda: Curry je slomio ruku, protivnik mu je zdrobio!

Gadna ozljeda: Curry je slomio ruku, protivnik mu je zdrobio!
4

Chase Center, dvorana Golden Statea, zanijemila je nakon ozljede jedne od najvećih zvijezdi NBA lige Stephena Curryja protiv Šarićeva Phoenixa. Dvostrukog MVP-a čeka duga pauza

VIDEO

Dvostruki najkorisniji igrač NBA lige Steph Curry (31) teško se ozlijedio u trećoj četvrtini utakmice njegovih Golden State Warriorsa protiv Phoenix Sunsa. Dijagnoza kaže - slomljene kosti zapešća lijeve ruke!

Curry se prilikom jednog pokušaja polaganja našao između Kellyja Oubrea i Arona Baynesa. Oubre ga je lansirao u zrak i dočekao se naglavačke, oborivši pritom Baynesa koji ga je poklopio sa svojih 208 centimetara i 118 kilograma.

Steph je vrisnuo, bilo je jasno da mu je ruka teško ozlijeđena, a Golden State je nakon snimanja CT-om objavio da se radi o lomu. Naknadno će utvrditi hoće li Curry morati na operaciju, ali jasno je da ga čeka duga pauza.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
NBA: Phoenix Suns at Golden State Warriors
NBA: Phoenix Suns at Golden State Warriors NBA: Phoenix Suns at Golden State Warriors

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Warriorsi su u meču protiv Sunsa Darija Šarića izgubili 121-110. Šibenčanin je bio na korak do double doublea sa 16 poena, devet skokova i pet asistencija, a Golden Stateu je to bio treći poraz u prve četiri utakmice nove sezone.

Devin Booker s 31 poenom bio je najbolji kod Phoenixa, a Baynes je dodao 24 uz 13 skokova i sedam asistencija. Curry je završio utakmicu s devet poena, pet skokova i šest asistencija, a njegov suigrač Eric Paschall zabio je najviše kod Warriorsa, 20.

Babo bolji od Ivice

Bojan Bogdanović opet je bio raspoložen u pobjedi Utaha, ovaj put u "hercegovačkom derbiju" s Clippersima Ivice Zupca. Babo je za 31 minutu zabio 14 poena, dodao četiri skoka i dvije asistencije u slavlju 110-96.

Najefikasniji strijelac utakmice bio je Mike Conley s 29 koševa i pet asistencija, a momčad iz Los Angelesa predvodio je Lou Williams s 24 koša i četiri asistencije. Zubac je za 18 minuta imao osam poena, osam skokova, asistenciju i dvije blokade.

Mario Hezonja dobio je 20 minuta u pobjedi njegova Portlanda kod Oklahome 102-99. Imao je stopostotni šut, ali i samo jedan pokušaj za dva poena, a dodao je i šest skokova.

"Revijalka" u Washingtonu

Nevjerojatnu utakmicu odigrali su Washington i Houston. Rocketsi su na gostovanju pobijedili 159-158, što je treća utakmica s najvećim brojem poena bez produžetaka u povijesti lige!

Samo tri poena nedostajala su do apsolutnog rekorda Golden Statea i Denvera 1990. (162-158) i jedan do druge utakmice na vječnoj ljestvici između Denvera i San Antonija 1984. (163-155).

Čak 13 igrača imalo je dvoznamenkast broj poena, a prvo ime susreta James Harden Washingtonu je utrpao 59 uz devet skokova. Russell Westbrook dodao je triple double sa 17, 10 skokova i 12 asistencija. Kod Wizardsa istaknuo se Bradley Beal s 46 koševa, šest skokova i osam asistencija.

NBA, rezultati:

  • Cleveland - Chicago 117-111
  • Orlando - New York 95-83
  • Philadelphia - Minnesota 117-95
  • Boston - Milwaukee 116-105
  • Brooklyn - Indiana 108-118
  • Toronto - Detroit 125-113
  • Oklahoma City - Portland 99-102
  • Washington - Houston 158-159
  • Sacramento - Charlotte 111-118
  • Utah - Los Angeles Clippers 110-96
  • Golden State - Phoenix 110-121
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu