Obavijesti

Sport

Komentari 45

Stravičan pad Marca Marqueza, ali na stazu će već za vikend...

Stravičan pad Marca Marqueza, ali na stazu će već za vikend...
1

Svjetski prvak i trenutačno vodeći u Moto GP kategoriji Marc Marquez (26) teško je pao tijekom slobodnog treninga pred Veliku nagradu Tajlanda. Srećom, samo je lakše ozlijedio lijevu nogu i leđa

VIDEO

Španjolski motociklist Marc Marquez (26) imao je strašan pad na treningu pred nedjeljnu Veliku nagradu Tajlanda, a iako je sam uspio otići do vozila hitne pomoći, na nosilima je prebačen u vozilo, a potom i u bolnicu. Srećom, pokazalo se da nije teže ozlijeđen.

Marquez je aktualni prvak i vodeći u ukupnom poretku, a nastradao je oko pet minuta prije kraja slobodnog treninga. U jednom je zavoju izgubio ravnotežu i pao sa svoje Honde, a stražnji dio njegovog motocikla se potpuno raspao. Brzo se digao na noge, odbio nosila i sam je otišao do liječnika. Međutim, nakon pregleda u obližnjem medicinskom centru 'Clinica Mobile' zbog sumnje na teške ozljede lijeve noge i leđa hitno je prebačen u bolnicu u Buriramu.

U poslijepodnevnim satima je stigla dobra vijest kako Marquez nije pretrpio teže posljedice, a liječnici su mu dali zeleno svjetlo da se već za vikend vrati na stazu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Danas smo imali zaista mnogo sreće. Marc će biti u redu. Odlučili smo ga poslati u bolnicu kako bi napravili detaljne preglede, prošao je rendgen i svaki mogući pregled, sve je dobro, ništa nije slomljeno, riječ je blagoj natučenosti dijelova leđa i noge, međutim nije ništa ozbiljno u pitanju - rekao je šef momčadi Alberto Puig.

Zaboravio putovnicu, skoro nije ni doputovao

Igra sudbine ili nešto drugo, ali Marquez je jedva stigao u Tajland jer je u Kataru zaboravio putovnicu.

Putovao je iz Barcelone u Dohu, a tamo je presjedao na let za Bangkok. Na carinskom pregledu je shvatio da kod sebe nema putovnicu. Naravno, nisu mu mogli na aerodromu jednostavno vjerovati na riječ i pustiti ga bez dokumenta samo zato jer je motociklistički prvak, a nije bilo ni vremena da preda zahtjev za izradu novog dokument. Uspjela je njegova ekipa nekako nagovoriti osoblje da pregleda avion s kojim je doletio iz Barcelone, a na kraju je tamo i pronađena putovnica - na sjedalu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

‪Looking at you @alexmarquez73 👀

A post shared by Marc Márquez (@marcmarquez93) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stich & Shira 🐶

A post shared by Marc Márquez (@marcmarquez93) on

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
E, ova slika otišla je u svijet: Pokazao stražnjicu usred prijenosa relija u Hrvatskoj!
ULJEZ NA UTRCI

E, ova slika otišla je u svijet: Pokazao stražnjicu usred prijenosa relija u Hrvatskoj!

Dok je Andreas Mikkelsen 'pičio' hrvatskim cestama, jedan navijač je pokazao stražnjicu u kameru. Neke je nasmijao, nekima je to bilo degutantno, ali kako god, on se uspio pojaviti u domovima diljem svijeta