Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Stravična ozljeda: Noga mu je puknula tijekom dizanja utega

None Foto: Screenshot/youtube

Jaroslav Radoškevič je stigao na prvenstvo načet ozljedom gležnja. Noga mu nije izdržala ni početnu težinu od 250 kilograma. Zaradio je dvostruki zatvoreni prijelom potkoljenice i potpuno je slomio gležanj

Odlučio se natjecati iako je bio načet ozljedom, a na kraju se to pokazalo katastrofalnom odlukom.

Stravična snimka stiže iz Rusije gdje je dizaču utega Jaroslavu Radoškeviču (20) desna noga puknula na nekoliko mjesta u trenutku dok se natjecao.

Mladi sportaš je na Euroazijsko prvenstvo stigao s manjom ozljedom gležnja, ali je odlučio to ignorirati i pristupiti natjecanju.

Međutim, nije uspio podići ni početnu težinu od 250 kilograma. Tijekom trećeg pokušaja dizanja, desna noga mu se prelomila na nekoliko mjesta. Zaradio je dvostruki zatvoreni prijelom potkoljenice i potpuno je slomio gležanj. 
 
Hitno su ga prevezli u bolnicu, prve prognoze govore da će mu oporavak trajati šest mjeseci, ali on sumnja u povratak sportu.

- Teško da ću se više vratiti nakon ove ozljede - svjestan je Radoškevič.

Upozoravamo da je video uznemirujućeg sadržaja.

Komentari (17)
  • Koliko strucnjaka i trenera medu komentarima..

    21. 5. 2019,   14:43
  • Cemu to pretjerivanje.. I ja vjezbam, ali snormalnim kilazama. Kad vidim "frajere" kako natrpaju sipku i jedva dignu jednom ili dva puta, muka mi. Mozda uspijes, ali to mora biti lose za zglobove i kosti i takvi se onda u starosti jedva krecu.. Ako se i prije ne zeznu..

    21. 5. 2019,   14:05
  • RIP

    21. 5. 2019,   15:15