Obavijesti

Sport

Komentari 36

Stravična ozljeda u NBA-u! Zvijezdi Bostona pukla noga

Stravična ozljeda u NBA-u! Zvijezdi Bostona pukla noga
6

Pojačanje Boston Celticsa Gordon Hayward u svom se debiju za novi klub teško ozlijedio. Pri padu već nakon pet minuta igre Hayward je slomio tibiju lijeve noge te dislocirao gležanj...

VIDEO

Aktualni doprvaci u novu NBA sezonu krenuli su tijesnom pobjedom na svom parketu. U Clevelandu je pao Boston 102-99, no sami početak nove NBA sezone neće obilježiti ni LeBron James, niti Dwyane Wade, već stravična ozljeda novog beka Celticsa Gordona Haywarda.

Bivši košarkaš Jazza u petoj minuti utakmice skočio je pod košem Cavaliersa na 'alley-oop', no pod njega je došao Joe Crowder, a na blokadu je išao moćni LeBron James i Hayward je nezgodno pao. Odmah se vidjelo da pad nije bio niti malo ugodan, no tek je reakcija suigrača, sudaca i navijača otkrila pravi horor. Hayward je slomio tibiju lijeve noge te dislocirao gležanj. Snimka ozljede izgleda doista strašno, a na društvenim mrežama već se nagađa kako Hayward nakon ovakve ozljede više nikad neće biti na razini zbog koje ga je Boston i doveo.

- Užas, ne mogu opisati koliko mi ja žao što mu se ovo dogodilo. Toliko je naporno radio i taman se privikavao na novu momčad. Nadam se da će se u potpunosti oporaviti, no to je tako u sportu, ozljede su dio našeg posla. Strašno, baš mi ga je žao - rekao je trener Bostona Brad Stevens.

Igrači Celticsa i Cavaliersa stajali su u šoku nakon što su vidjeli težinu ozljede, neki su kleknuli i molili na parketu, a LeBron mu je nakon utakmice dao podršku.

NBA: Boston Celtics at Cleveland Cavaliers

- Odvratna ozljeda, molim se za njega i želim mu što brži oporavak. Drži se, Gordone - rekao je James nakon utakmice.

I dok su igrači još stajali u šoku, liječnici su pružali prvu pomoć nesretnom Haywardu te ga pripremali za transport u bolnicu. Prema prvim informacijama Haywardu su odmah na parketu ponovno namjestili gležanj što mu je umanjilo bol, ali i smirilo početni šok. Po izlasku imobilizirali su mu nogu, a svi navijači domaćih Cavaliersa su ustali i ovacijama ga ispratili iz dvorane.

NBA: Boston Celtics at Cleveland Cavaliers

- Ovo je strašno - rekao je Steve Kerr koji se sa svojim Warriorsima pripremao za utakmicu s Rocketsima kad je vidio ozljedu iz Clevelanda.

- Cijeli moj stožer je bio šokiran kad smo vidjeli kako se Hayward ozlijedio.

Žižić nije ulazio u igru

U teškoj pobjedi Clevelanda najbolji je ponovno bio LeBron James. Kralj je za 41 minutu zabio 29 koševa, imao 16 skokova i devet asistencija. Kevin Love zabio je 15 uz 11 skokova, a pojačanje iz Bullsa Dwyane Wade zabio je osam te imao dva skoka i tri asistencije. Ante Žižić nije ulazio u igru.

Rocketsi okrenuli protiv prvaka, drama u zadnjoj sekundi

U drugoj utakmici prvog dana nove sezone Houston je na gostovanju kod prvaka Warriorsa uspio okrenuti -13 u posljednjoj četvrtini i slaviti 122-121. No u posljednjem napadu Golden State odvijala se prava drama. Najprije je Tucker zabio oba slobodna bacanja za vodstvo, a kasnije se pokazalo i pobjedu, Houstona. Prvaci su u posljednjem imali sedam sekundi za napad i šut za pobjedu. Lopta dolazi do Curryja koji promašuje, Livingston skače i odbija loptu do Duranta koji zabija za dva i dvorana je na nogama. No nakon pregleda snimke jasno je da je loptu uputio nakon isteka vremena i pobjeda odlazi u Houston.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu
BRAVO!

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu

Hrvatska futsal reprezentacija plasirala se na Svjetsko prvenstvo u Uzbekistanu! Nakon što je u prvom susretu pobijedila Poljsku 3-2, u uzvratu je u drami remizirala s Poljacima (2-2) i osigurala vizu

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub
Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'
ŠPANJOLSKA LIGA

Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'

Kazneni udarac je izveo Budimir, no to je učinio tragično loše. Zaletio se, pa zastao, te nespretno zahvatio loptu koja je jedva došla do Giorgija Mamardašvilija koji ju je samo pokupio