Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Stravično: Golmanu pukla noga na dva mjesta, plakao i sudac...

None Foto: beIN SPORTS/screenshot

Golman Senegala Khadim Ndiaye zauvijek će se sjećati utakmice afričke Lige prvaka između njegove Horoye i Wydada. Primio je pet golova i u sudaru sa suigračem slomio nogu na dva mjesta

Na semaforu je već bilo 4-0, nije više bilo nade za Horoyu, ali Khadim Ndiaye išao je na loptu kao da ovisi o prolasku u daljnju fazu. Isto je napravio i njegov suigrač - sudarili su se u klizećem startu, a golman senegalske reprezentacije istog je trenutka samo dignuo ruku i molio za pomoć. 

Foto: beIN SPORTS/screenshot

Noga mu je pukla na dva dijela, a protivnici su ni ne sluteći što se zapravo dogodilo zabili gol za 5-0. Sudac Tessema odmah je dotrčao do mjesta događaja i pozvao liječničku službu te nije mogao sakriti suze kao ni suigrači nesretnog Senegalca. Rezervni golman Kamara rukama je prekrio lice i grcao u suzama, a utakmica je prekinuta.

Foto: beIN SPORTS/screenshot

Ndiaye je odmah prevezen u bolnicu i operiran, a zasad nije poznato hoće li se vratiti na nogometne terene nakon ovako teške ozljede. Ima 34 godine i pitanje je u kakvom će stanju biti nakon rehabilitacije.

Komentari (6)
  • Mujo,šta bi ti napravio da slomiš nogu na dva mjesta? - Pa nebi više išao na ta dva mjesta

    16. 4. 2019,   10:25
  • Eto prilike hajduku da vidi lige prvaka, al onoj afričkoj 😂😂😂

    16. 4. 2019,   11:14
  • Lik očito ima noge od gipsa ili knaufa,pa nije se s autobusom sudario...

    16. 4. 2019,   10:36