Obavijesti

Sport

Komentari 21

Strinić stoper, Bayern i Milan promovirali hrvatske talente!

Strinić stoper, Bayern i Milan promovirali hrvatske talente!
1

Bayern je pobijedio Milan 1-0, Niko Kovač u igru je ubacio 190 cm visokog stopera Ivana Mihaljevića (18), a Marco Giampaolo njegova vršnjaka koji je došao iz Pule Antonija Mionića

VIDEO

Ivan Strinić u početnoj postavi Milana! Naš je junak Strina napokon odigrao prvu utakmicu nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji i godine dana ponosa zbog uspjeha, ali i borbe s najprije srcem (hipertrofija), potom i ozljedama.

Pokretanje videa...

05:49

Milan je u pripremnoj utakmici, na International Champions Cupu, izgubio od Bayerna 1-0, pri čemu je Strinić bio - stoper!? Naime, lijevi je bek bio Theo Hernandez.

I u ulozi na kojoj nije bio jako dugo, nikad u karijeri otkako je u vrhunskom nogometu, napravio je jednu pogrešku te omogućio Goretzki da u 45. minuti zabije jedini gol utakmice. Koga briga, samo je prijateljska...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Niko Kovač tako je, nakon Reala (3-1), uzeo još jedan veliki skalp na pripremama. I pritom promovirao jednu hrvatsku nadu!

Naime, drugo je poluvrijeme za Bayern odigrao Ivan Mihaljević (18). Mladi hrvatski branič došao je u Bayern prošloga ljeta iz Unterhachinga, gdje je bio kapetan, visok je 190 cm, a može igrati na mjestu stopera, lijevog beka i zadnjeg veznog.

HSV Hamburg Hamburg Hamburg HSV Hamburg Hamburg Hamburg, Test match, Test, Friendly Match, Preparatory Match versus FC Bayern Munich Munich

Idol mu je Dejan Lovren i Sergio Ramos, a roditelji su mu Hrvati iz BiH, iz kraja odakle je i Zlatko Dalić. Igrao je za Hrvatsku U18 i kazao da bi mu ostvarenje sna bilo zaigrati za "vatrene".

I na drugoj strani vidjeli smo mladu hrvatsku nadu. Milanov trener Marco Giampaolo na američku je turneju poveo Antonija Mionića (18), te ga u porazu od Bayerna u igru ubacio u zadnjoj minuti.

Mionić je iz Pule, prošloga je ljeta otišao u Milan i igrao za mladu momčad u Primaveri, ali ga je tadašnji trener Gattuso u nekoliko navrata na treninzima priključio prvoj momčadi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića