Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dinamo Bjelici tortom čestitao prvi rođendan na klupi 'plavih'

None Foto: Dinamo

Dinamo je iznenadio i s rođendanskom tortom! Slikao se onda Bjelica sa svojim stručnim stožerom, a pored ovako dobre atmosfere pitanje je samo jedno pa tko onda ne bi ostao u Dinamu

Nenad Bjelica 15. svibnja 2018. godine došao je na klupi Dinama, a prvi rođendan na klupi "modrih" donio mu je HNL ispit protiv ove sezone jako dobre Gorice. Poslao je Bjelko na teren iznimno jak sastav, s Olmom, Petkovićem, Oršićem, Livakovićem, Šunjićem, Morom, Theophileom... Zagrepčani su pobijedili Goričane 3-1. 

Zagreb: Dinamo i Gorica sastali su se u 34. kolu HT Prve lige PLAVI KUTAK Pobjeda Dinama kao dar Bjelici za prvi rođendan u Maksimiru

I dali su tako Bjelici najbolji mogući poklon, no darivanje nije završilo sa sučevim zviždukom za kraj utakmice. Dapače, tek je počelo.

Dinamo je iznenadio i s rođendanskom tortom! Slikao se onda Bjelica sa svojim stručnim stožerom, a pored ovako dobre atmosfere pitanje je samo jedno pa tko onda ne bi ostao u Dinamu?!

Foto: dinamo

Još tri utakmice i "modri" odlaze na zasluženi odmor. Pripreme za novu sezonu počinju 19. lipnja. Odmarat će Nenad Bjelica i igrači tri i pol tjedna.

Foto: Dinamo

Komentari (6)
  • Bjelko je napravio dar mar sa Dinamom ovih godinu dana. Rekao bih,najbolji trener u HNLu uz Matjaža Keka u ovom stoljeću. Kapa dolje Bjelku!

    15. 5. 2019,   22:35
  • Gospodin Nenand Bjelica.

    15. 5. 2019,   22:14
  • Nenad je zatražio 3 svijeće

    15. 5. 2019,   20:15