Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Struff je pomeo Čilića iz Rima za samo sat i osam minuta...

None Foto: ERIC GAILLARD

Nakon što je u prvom kolu teže od očekivanog pobijedio Bassa s 2-0 u setovima, Marin Čilić zaustavljen je u drugom kolu Rima. U meču protiv Struffa nije ga išao ni servis ni retern

Hrvatski tenisač Marin Čilić nije se uspio plasirati u 3. kolo ATP turnira u Rimu, bolji od njega bio je Nijemac Jan-Lennard Struff sa 6-2, 6-3 nakon sat i sedam minuta. 

Čilić je protiv Struffa odigrao vrlo slab susret, do rezultata 6-2, 5-2 za Struffa četiri je puta izgubio svoj početni udarac, dok je ukupno osvojio samo četiri poena u sedam Nijemčevih servis-gemova, od kojih niti jedan kada bi Struff ubacio prvi servis. Jedini "break" Čilić je napravio kada je Struff servirao za pobjedu, no time je samo odgodio neminovno jer je odmah u sljedećoj igri i po peti put pokleknuo na svom početnom udarcu.

Naš je igrač imao samo 45 posto ubačenih prvih servisa, a niti realizacija nakon što bi ubacio prvi početni udarac nije bila dobra, samo 62 posto. Bio je ovo četvrti međusobni susret Čilića i Struffa i druga pobjeda Nijemca. Igrali su i prošloga tjedna u Madridu kada je također u 2. kolu Čilić nakon preokreta pobijedio sa 4-6, 6-3, 6-4.

Komentari (26)
  • Nije se snašao na malenom terenu, enivej evo šanse za mladog Bornu da postane najbolji hrvatski reket. Samo treba navečer srediti najvećeg Rogera i doći do polufinala, može on to...

    16. 5. 2019,   14:02
  • Msm da je doslo vrijeme kad mladi Borna preuzima broj 1.naseg tenisa :) Marine hvala za sve i sretno u mirovini, zasluzenoj :)

    16. 5. 2019,   14:11
  • Čuva se za RG bez panike. Tamo će pokoriti konkurenciju

    16. 5. 2019,   13:56