Obavijesti

Sport

Komentari 40

Suarez se opet ozlijedio! Derbi Argentine i Urguvaja razočarao

Suarez se opet ozlijedio! Derbi Argentine i Urguvaja razočarao
1

Zapravo je najbolja vijest za Argentince bio šokantan domaći poraz Čilea 0:3 od Paragvaja, čime su Čileanci ostali ispred Argentine samo na gol-razliku, a nisu joj pobjegli. Sanchez, Bravo i Vidal ostali su potučeni

VIDEO

Luis Suarez ozlijedio je koljeno, a Urugvaj i Argentina odigrali su 0:0 u kvalifikacijama za SP.

Suarez se začuđujuće uopće našao u sastavu jer baš zbog bolnoga koljena za Barcelonu ne igra još od superkup okršaja s Realom 16. kolovoza.

A kad se napadač srušio u 83. minuti i uhvatio za koljeno, te ubrzo odšepao izvan terena u Montevideu, Ernesto Valverde i Barcini navijači uhvatili su se za glavu.

"Dobro sam, to su bili samo grčevi u listu", objavio je nakon susreta Suarez i umirio navijače.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

"Ali uvijek ću igrati za reprezentaciju, ako treba i riskirajući tako ozljedu!"

Jorge Sampaoli tako je remijem debitirao u natjecateljskoj utakmici za argentinskoj klupi, a Urugvaj je i šestu utakmicu za redom bez pobjede, ali zadržao je bod zaostatka za drugom Kolumbijom (koja je kiksala odigravši samo 0:0 kod posljednjeplasirane Venezuele; Falcao je igrao, James ostao na klupi) i bod prednosti ispred Argentine.

Počeli su Lionel Messi, Paulo Dybala, Angel di Maria, te Interov kapetan Mauro Icardi koji je tako upisao drugi nastup za reprezentaciju, četiri godine nakon debija! Pastore je ušao, a Aguero i Mascherano ostali su na klupi. Argentina je igrala s trojicom u obrani.

U nesadržajnom prvom dijelu najbolju je šansu imao Urugvaj kada je u 37. minuti Romero zaustavio udaraca Edinsona Cavanija.

Messi je prvi put opasnije zaprijetio tek u završnici poluvremena nakon akcije s Dybalom, da bi u 60. minuti Muslera odlično obranio njegov slobodni udarac.

Tako je utakmica s takvim zvijezdama na terenu zapravo ostala prazna, Dybala je lutao izgubljen, Icardi bio bezopasan, Di Maria uporno bezuspješno nabacivao s krila, Suarez i Cavani rijetko prijetili iz kontri, a golmani Sergio Romero i Fernando Muslera uglavnom su bili promatrači.

I opet se od Messija očekivala čarolija, a on je najbliže golu bio iz tog slobodnog udarca.

Zapravo je najbolja vijest za Argentince bio šokantan domaći poraz Čilea 0:3 od Paragvaja, čime su Čileanci ostali ispred Argentine samo na gol-razliku, a nisu joj pobjegli. Alexis Sanchez, Bravo, Vidal i društvo ostali su potučeni, Vidal je zabio autogol u 24. minuti, a posao su dovršili Caceres u 55. i Ortiz u 90. minuti.

Arturo Vidal je nakon susreta podigao prašinu postom na Instagramu u kojem je napisao:

"Sad su svi zlobnici sretni. Ali ne brinite, sve sam bliže odlasku..."

Neki su to protumačili kao najavu oproštaja od reprezentacije.

U utorak Argentina igra protiv Venezuele, dok Čile gostuje u Boliviji.

Poredak tri kola prije kraja: Brazil 36 (osigurao SP), Kolumbija 25, Urugvaj 24, Čile 23 (drže mjesta koja vode na SP), Argentina 23 (ide u dodatne kvalifikacije), Peru 21, Paragvaj 21, Ekvador 20, Bolivija 10, Venezuela 7.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?