Obavijesti

Sport

Komentari 18

Suba, hvala ti za one rukavice! Čuva ih naš maleni Nikolas...

Suba, hvala ti za one rukavice! Čuva ih naš maleni Nikolas...
2

ŠVEDSKI HRVATI U nagradnoj igri 24sata tijekom Mundijala rukavice je osvojila obitelj Maršić. Nakon Svjetskog prvenstva i hrvatskog srebra dobili su sinčića i nazvali ga Nikolas...

VIDEO

Moja partnerica je bila u drugom stanju na EP-u u Francuskoj, vidjeli smo na 24 sata poziv za navijačke fotografije i ona je na trbuhu nacrtala srce. Fotografirao sam je i poslao fotografiju. Kad se poziv ponovio i 2018., tijekom SP-a u Rusiji, opet je bila trudna i ponovno smo poslali fotografiju koju je Danijel Subašić odabrao kao najbolju te nam dodijelio svoje rukavice, otkrio nam je Drago Maršić, naš Slavonac koji se trbuhom za kruhom 1998. odselio u Švedsku. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

00:41

U Stockholmu je upoznao suprugu Bojanu, koja je podrijetlom iz Prijedora, s njom je dobio dva sina, starijeg Emilijana, koji je rođen neposredno nakon EP-a u Francuskoj, i mlađeg Nikolasa, koji je rođen prije tri mjeseca, nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji. 
Nakon što su na poklon dobili Subašićeve rukavice, najavili su kako će sinu dati ime Danijel, no ipak su promijenili odluku. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

Doček 00:59

Tata fanatični navijač

- Kad smo se malo ohladili, dogovorili smo se da ćemo poštovati obiteljsku tradiciju i sina nazvati Nikolas, a Danijel neka mu ostane drugo ime, da nas sve skupa podsjeća na najveći uspjeh naše reprezentacije. Rukavice su bile veliko iznenađenje za sve nas, rodbina u Hrvatskoj nam je javila da smo ih dobili, a ja sam tek kasnije vidio vijest na portalu. Nismo mogli vjerovati da je Danijel odabrao baš nas. Hvala mu puno. Evo, sad ih čuva Nikolas! - nasmijao se Drago, koji za sebe kaže da je ludi navijač reprezentacije. 

- Ja sam vam totalni fanatik što se tiče reprezentacije, za mene je to nešto najveće što može postojati. Da vam budem iskren, još nisam svjestan što se to dogodilo, da je mala Hrvatska igrala finale Svjetskog prvenstva. Iskreno, finale sam gledao potpuno bez emocija, ni sretan ni tužan, nekako prazan - rekao je Drago i dodao:

- Valjda se sve potrošilo do finala. Ovo je najveći uspjeh hrvatskog sporta, ovo je velika stvar za naš nogomet, za sport, ali i za cijelu državu. Ponosan sam što je moja zemlja ostvarila takav uspjeh.

'Treće dijete? Ha, ha, ha'

Prvu utakmicu protiv Nigerije gledali su na godišnjem odmoru u Podgori, a ostale kod kuće u Stockholmu, neke na televiziji, ostale putem “streamova” na internetu. U Rusiju nije mogao zbog suprugine trudnoće

- Dvije utakmice su mi posebno u pamćenju, ona protiv Messijeve Argentine, jer je bila posebna, i polufinale protiv Engleza, koje nitko ne voli - otkriva nam Drago, kojeg smo za kraj upitali hoće li nakon Emilijana 2016. i Nikolasa 2018. ići na još jedno dijete za novo veliko natjecanje, za Euro 2020. godine. 

- Ha, ha, ha, nismo planirali, sumnjam da ćemo ići dalje, ali znate kako je, nikad se ne zna... - rekao je Drago.

Kad je počelo ludilo, Subašić je nazvao i rekao: ‘ok, poklanjam još jedne!’

Na tisuće fotki i videa stizali su nakon naslovnice na kojoj smo, u dogovoru sa Subašićem, odlučili pokloniti par rukavica. A onda je Danijel nazvao: 

- Ovo je ludilo! A ništa, onda poklanjam još jedne!

Te druge dobila je Magdalena Pavlić (15) iz Pule.

- Kako sam se osjećala? Pa skoro sam se rasplakala od sreće kad sam vidjela da sam ih dobila! Rukavice su uokvirene skupa sa Subašićevim dresom, brat ga je kupio - kaže srednjoškolka iz Pule.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub