Obavijesti

Sport

Komentari 8

Suci u Brazilu tek uz oružanu pratnju uspjeli napustiti teren

Suci u Brazilu tek uz oružanu pratnju uspjeli napustiti teren
1

Glavni sudac Wagner Reway te njegovi pomoćnici pod oružanom su se policijskom pratnjom jedva uspjeli dokopati svlačionica u srazu A. Paranaensea i Fluminensea

VIDEO

Riječ je o utakmici 26. kola brazilskoga nogometnog prvenstva, koja je na Atleticovu stadionu u Curitibi završila remijem 1-1. Gosti, inače aktualni brazilski prvaci, do izjednačujućeg su gola došli u drugoj minuti sudačke nadoknade drugog poluvremena, kada je reprezentativni napadač Fred realizirao, pokazale su snimke, nepostojeći 11-erac. Kazneni je udarac iznudio Lanzini bacivši se sam od sebe u 16-ercu domaće momčadi.

Domaći, koji su vodili pogotkom Paula Baiera iz 62. minute, sami su imali također vrlo sumnjiv penal u prvom poluvremenu, koji je propustio realizirati Cleber Santana.

Na Arena de Baixadi, stadionu koji bi trebao biti jedan od 12 domaćina Svjetskog prvenstva 2014. godine, navijači poslije posljednjeg sučeva zvižduka nisu uspjeli podnijeti novi rezultatski neuspjeh trenutačno 18-plasirane momčadi na ljestvici 20 prvoligaša. Navalili su prema terenu i okupirali ulaz prema svlačionicama. Suci su ishod drame iščekivali na središtu igrališta okruženi naoružanim pripadnicima specijalne policije, koji su ih čuvali od pobješnjele gomile.

Televizijske su snimke uhvatile jednog policijca kako je prema skupini huligana uperio pušku, dok jedan brazilski dnevnik u izvještaju donosi vijest da su specijalci na navijače pucali gumenim mecima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Končano je jedan policijski odred krenuo na navijače i razjurio ih na tribine, nakon čega su suci napokon napustili travnjak.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu