Obavijesti

Sport

Komentari 24

Sudac, a žuti?! Pogledajte kako je redar skoro ozlijedio Woodsa

Sudac, a žuti?! Pogledajte kako je redar skoro ozlijedio Woodsa
3

Događa se, idemo dalje. Osim četiri operacije koljena i isto toliko operacija leđa, super sam, našalio se Tiger Woods, kojem je zaštitar slučajno uklizao na golferskom turniru u Augusti

VIDEO

Samo koju minutu prije nego što se Tiger Woods spremao izvesti udarac na jednom od najpoznatijih golferskih terena na svijetu, Augusta National terenu u Georgiji u saveznoj državi Alabami, natjecanje je bilo prekinuto zbog grmljavine.

Trava je bila mokra, a u pokušaju da zaštiti Woodsa od navijača koji su htjeli imati bolji pogled, zaštitar je umalo ozlijedio jednog od najplaćenijih sportaša svih vremena.

POGLEDAJTE VIDEO

Woods je odigrao na 14. rupi, a čim je udario lopticu, navijači iza njega ušli su u teren kako bi što bolje vidjeli gdje je ona završila. Zaštitari su se umiješali, a jedan od njih dotrčao je i u pokušaju da spriječi navijače da se još približe Woodsu.

Poskliznuo se i nogometnim startom gotovo ozlijedio golfera.

- Događa se, idemo dalje. Osim četiri operacije koljena i isto toliko operacija leđa, super sam - našalio se Tiger Woods.

 

Inače, osnivač Augusta Nationala je legendarni igrač Bobby Jones, jedna od najpoznatijih figura u povijesti ovog sporta, koji je bio i odvjetnik, a inovacije koje je predstavio kopirali su gotovo svi profesionalni turniri diljem svijeta.

Augustu National osnovao je zajedno s Cliffordom Robertsom. Klub je dugo bio poznat po rasističkim i seksističkim pravilima pa tako do 1990. niti jedan Afroamerikanac nije mogao biti član kluba, a žene su se smjele učlaniti tek 2012. godine.

Također, dugo je klub imao pravilo da svi nosači palica moraju biti tamnoputi, a svim Afroamerikancima nastup je bio zabranjen do 1975. godine i nastupa Leeja Eldera.

Baš je Tiger Woods prvi Afroamerikanac koji je osvojio turnir (1997.).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži
LUKSUZNI VOZNI PARK

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži

Odlučili smo malo zaviriti kakve automobile imaju hrvatski nogometaši. Modrić ima Bentley od dva milijuna kuna, a Petković nabrijani Mercedes AMG E63 S

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!
ZVIJEZDE NA SNIMANJU

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!

Gvardiol, Pjaca i Labrović imaju sponzorske obveze, u domaćem dresu za Europsko prvenstvo pozirali su na odmorištu na autocesti A4 u Sesvetama
Doznajemo: Nijemac će suditi derbi  između Hajduka i Dinama
POSUDBA IZ BUNDESLIGE

Doznajemo: Nijemac će suditi derbi između Hajduka i Dinama

Riječ je o njemačkom sucu rođenom u Berlinu, koji redovito sudi utakmice Bundeslige. Nedavno je dijelio pravdu na utakmici Bayera iz Leverkusena i Wolfsburga, a išao je i na 'posudbe' u grčku ligu