Obavijesti

Sport

Komentari 104

Sudac pogurao Barcu, Enrique se tješi: Gore od ovog ne može

Sudac pogurao Barcu, Enrique se tješi: Gore od ovog ne može
4

Barcelona je odigrala 1-1 kod Real Sociedada, a u prvom dijelu Messiju i društvu trebala je 41 minuta da uđu u šesnaesterac gostiju. Pred kraj utakmice poraza ih je spasio pomoćni sudac...

VIDEO

Ako ćemo ovako igrati, teško ćemo osvojiti naslov, rekao je Gerard Pique nakon Barceloninog remija kod Real Sociedada (1-1) u 13. kolu Primere.

- Teško da možemo igrati lošije od ovoga, nadovezao se Luis Enrique i obećao da će u El Clasicu sljedećeg vikenda to biti drugačija Barcelona. 

No ono što su Katalonci pokazali protiv Sociedada na za njih "ukletoj" Anoeti spada gotovo u debakl, pogotovo u prvih 45 minuta.

Pazite sad ovaj podatak, Barceloninim igračima u prvom je poluvremenu trebala 41 minuta da bi ušli u protivnički šesnaesterac!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Za momčad koja vrijedi 760 milijuna eura to je nedopustivo.

Barca je protiv Sociedada imala 47.8 posto posjeda lopte što također zvuči nestvarno. Tamo od početka Guardioline ere Katalonci nisu imali manje loptu u nogama...

Teže na Anoeti nego na Bernabeuu

Ispada da je Anoeta gore gostovanje za Barcu od Vicente Calderona, Santiago Bernabeua, Old Trafforda ili Allianz Arene.Katalonci su na stadionu Real Sociedada zadnji put dobili kad su za njih igrali Ronaldinho, Deco, Eto'o, Puyol i Zambrotta.

Od te zadnje pobjede na Anoeti 2007. godine godine Barcelona je osvojila šest prvenstvenih naslova, tri naslova prvaka Europe, četiri kupa i tri klupska SP-a, a u to vrijeme na San Sebastianu je mogla samo do remija.

Sociedad teško oštećen

Barca je prije ovog remija na Anoeti izgubila zadnje četiri prvenstvene utakmice, trebala je i ovu da nije bilo pomoćnog suca. Sociedad je zabio 15 minuta prije kraja, ali Carlos Gil Manzano poništio je gol na asistenciju pomoćnika koji je označio ofsajd.

Ali od ofsajda ni "o". Carlos Vela je pucao, lopta se odbila od prečke, a Juanmi Jimenez zabio je u praznu mrežu. Snimka je pokazala da Jimenez u trenutku udarca nije bio u nedozvoljenoj poziciji. Čak nije bio ni na rubu zaleđa...

POGLEDAJTE VIDEO:

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 104
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu