Obavijesti

Sport

Komentari 60

Klopp srušio Guardiolu, United okrenuo, Chelsea nastavio niz

Klopp srušio Guardiolu, United okrenuo, Chelsea nastavio niz
2

Na posljednji dan godine premierligaši su nam priredili pravi spektakl. Manchester je do 85. minute gubio, ali do kraja su uspjeli okrenuti. Chelsea je u golijadi srušio Stoke, a West Ham je pao kod prvaka...

VIDEO

Novu godinu dobre volje će dočekati Jurgen Klopp.  Njegov Liverpool je u posljednjoj utakmici dana pobijedio Manchester City i tako ga poslao na velikih minus deset od vodećeg Chelseaja. Jedini gol na utakmici pao je u prvom dijelu. Nizozemac Georginio Wijnaldum sjajno je pogodio nakon ubačaja preporođenog Adama Lallane. U redovima Redsa cijelu utakmicu je vrlo sigurno odradio i naš reprezentativac Dejan Lovren .

Pep Guardiola nakon utakmice pohvalio je pobjedničku momčad.

- Ja i Klopp ne igramo isti stil nogometa, ali to ne znači da mi se njegov stil ne sviđa. On je jednostavno najbolji trener na svijetu u slaganju momčadi koja će cijela napadati zadnja četiri igrača suparnika. Jedan napad ti je najveća opasnost Nathaniel Clyne koji igra u obrani, pa onda dođe James Milner iz sredine...

S novom pobjedom Liverpool je pokazao da će biti najveći konkurent Chelseaju u lovu na titulu. Conte je uspio nanizati 13 pobjeda, Klopp je poražen samo jednom u zadnjih 20 utakmica, a iduće kolo na rasporedu je već za dva dana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Jose Mourinho sigurno nije očekivao ovako stresan kraj godine. Cijelu utakmicu United je pritiskao Middlesbrough, pogađali su vratnice, promašivali prilike, ali na semaforu je stalo 0-0. Mislili su da su uspjeli povesti preko Ibrahimovića, ali sudac je nažalost Ibri odlučio ukrasti gol sezone.

Iako je Ibra na vrijeme izmaknuo nogu, sudac je ipak odlučio kako je riječ o opasnoj igri. U drugom dijelu ista priča kao u prvom. United je bio bolji, a onda su u jeku dominacije domaćih gosti uspjeli povesti preko Leadbittera. I onda kad bi vjerojatno svi navijači Uniteda potpisali bod, uspjeli su dobiti sva tri . Prvo Martial u 85.. pa onda i Pogba u 87. minuti donijeli su  nove bodove Unitedu.

Conteove trupe nastavile su s pobjedama.Još ih samo jedna utakmica dijeli od izjednačavanja rekorda Arsenala od 14 uzastopnih pobjeda. Nova žrtva je Stoke, koji je muški pao u jednoj napadačkoj i otvorenoj utakmici. Završilo je 4-2 za Chelsea. Briljirao je kod domaćih Brazilac Willian s dva postignuta gola, po jednog su zabili Gary Cahill i Diego Costa. Za Stoke su zabili Bruno Martins Indi i Peter Crouch. Posljednji koji je uspio zaustaviti Conteov moćni stroj je Slaven Bilić. Od toga su prošla dva duga mjeseca.

U dvoboju prošlogodišnjih senzacija prvak Leicester kod kuće je slomio Bilićev West Ham. Jedini gol na utakmici postigao je Slimani na sjajnu asistenciju Dannyja Drinkwatera. Bila je to jedna tipična engleska utakmica u kojoj je West Ham bio bolji protivnik, uputili su čak 24 udarca, ali lopta nije htjela u gol. Super Slav se tako nakon tri uzastopne pobjede od 2016. godine ipak oprostio porazom.

U ostalim utakmicama Burnley je razbio Sunderland 4-1, a briljirao je Andre Gray. Englez je zabio hat-trick, da bi onda  iz penala na 4-0 povisio Ashley Barnes. Utješni gol djelo je Jermaina Defoea. Malo utjehe u porazu Moyes i ekipa mogu naći u činjenicida je Swansea trenutačno puno gora od njih. Velšani su ove sezone otpustili su već dva trenera, što je više nego ostatak lige zajedno. Opet su teško nastradali na domaćem terenu, Bournemouth ih je s tricom ispratio u 2017. godinu. Southampton je i drugi put zaredom poražen kod kuće. Nakon Tottenhama puni plijen sa St. Mary's stadiona odnio je WBA.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?