Obavijesti

Sport

Komentari 4

'Suigrači su me izbjegavali, pa zbog toga sam razbio mobitel'

'Suigrači su me izbjegavali, pa zbog toga sam razbio mobitel'
1

Atletico se pojavio, iako sam imao još šest velikih ponuda. Chelsea je želio da ostanem, ali ja sam odlučio da učinim ono što sam želio i prethodnog ljeta i otišao sam u Atletico, rekao je Alvaro Morata...

VIDEO

Alvaro Morata (27) je u Juventusu i Realu žario i palio, zabijao golove kao na traci, a onda ga je Chelsea u ljeto 2017. godine kupio za 80 milijuna eura što mu je očito bio težak teret na leđima. U Londonu se od njega očekivalo da nastavi igrati i zabijati kao u prethodnim klubovima, ali kao da se dogodila neka blokada. Golovi ga nisu išli i suša je bila nerješiva, a ni suigrači ga baš nisu voljeli. 

Španjolski reprezentativac je za španjolski radio COPE otkrio najbolnije trenutke iz svoje mlade karijere, no ti događaji su samo probudili revolt u njemu da trenira još jače i žešće.

- Nije to bio dobar period u mom nogometnom životu. Prestao sam uživati. U pojedinim trenucima nisam vjerovao u sebe. Imao sam osjećaj da bi mi suigrači, kad sam bio u prilici na terenu, izbjegli dodati loptu jer su mislili da ne mogu učiniti ništa dobro s njom. To me izluđivalo. Proživljavao sam teške trenutke. Razbio sam mobitel jednom poslije utakmice. Došao sam kući i bacio ga u zid - priznao je mladi napadač.

Wolverhampton Wanderers v Chelsea - Premier League - Molineux Stadium

Osjećao se užasno, a to se vidjelo i na travnjaku. tadašnji trener Chelseaja Antonio Conte ga je sve manje koristio, a kada bi ga stavio u igru, Španjolac bi opet kiksao. Nije se više mogao boriti s tim, a zimski prijelazni rok je doživio kao svoj spas i priliku za novi nogometni život.

- To me je izluđivalo. Bio je to loš period. Nikada se ranije nisam suočio sa tako ograničenom situacijom. Rekao sam supruzi da ćemo u siječnju otići što je dalje moguće jer se više nisam mogao nositi s tim pritiskom.

Unatoč tome, Chelsea ga je htio ostaviti jer su ga masno platili i vjerovali su da će im se kad tad isplatiti, ali Alvaro nije odustajao od svoje namjere. 

- Atletico se pojavio, iako sam imao još šest velikih ponuda. Chelsea je želio da ostanem, ali ja sam odlučio da učinim ono što sam želio i prethodnog ljeta i otišao sam u Atletico - kazao je Morata koji je prvo otišao na posudbu na Wandu Metropolitano, a onda su Madriđani i otkupili njegov ugovor.

La Liga Santander - Atletico Madrid v Espanyol

To nisu baš najbolje primili navijači Real Madrida, kluba u kojem je Morata započeo nogometnu karijeru, ali on se htio vratiti u Španjolsku i Madrid, bez obzira na boju dresa. 

U Chelseaju je odigrao 72 utakmice i zabio 24 gola, a u Atleticu je ove sezone pospremio sedam komada u 13 utakmica.

Pokretanje videa...

15:21
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub