Obavijesti

Sport

Komentari 107

Sukob na Plesu: BBB-i izudarali Zdravka Mamića

Sukob na Plesu: BBB-i izudarali Zdravka Mamića
25

Mamić je uz zvuke romske glazbe izveo striptiz na Plesu, a nakon toga je oduševljen uletio među navijače, koji ga nisu baš najtoplije dočekali

VIDEO

Samo koji sat nakon velike pobjede u Amsterdamu, nogometaši Dinama sletjeli su u Zračnu luku Pleso. Oko 2.30 dinamovce je dočekalo gotovo 2000 navijača!
Ubrzo su se priključile i mažoretkinje, kao i omiljeni tamburaši maksimirskog šerifa Zdravka Mamića.
Već dugo navijači nisu na ovakav način proslavili jednu Dinamovu pobjedu. Bengalke su gorjele, ispucan je zavidan arsenal pirotehnike, a sve u čast momčadi koja je srušila četverostrukog prvaka Europe na njihovom travnjaku.
- Ovu pobjedu posvećujemo navijačima! Odigrali smo utakmicu koja će ući u klupske anale - rekao je presretni Ognjen Vukojević, koji je započeo akciju za drugi gol. Strijelac je na kraju te akcije bio Mario Mandžukić, junak amsterdamske večeri.
- Sanjar sam, ali nisam mogao slutiti da će ovako ispasti. Ginuli smo na terenu, cijela ekipa odigrala je fenomenalno - rekao je Mandžukić, koji je još u avionu od Zdravka Mamića na poklon dobio skupocjeni ručni sat.
- Dati Ajaxu tri gola nije mala stvar! Borili smo se, pokazali da možemo. Ostvarili smo cilj sezone - dodao je Gordon Schildenfeld, koji je pogriješio u prvoj utakmici.
Dok su Dinamovi igrači slavili u zračnoj luci, navijači su vani vodili mali rat s policijom. Željeli su ući u zračnu luku, ali policija to nije dopuštala. Pa je Mamić došao k njima... No to se pokazalo kao loš potez. Jer umjesto toplog pozdrava, Bad Blue Boysi su ga dočekali uvredama.

DOŠLO DO NAGURAVANJA IZMEĐU BBB-A I MAMIĆA
Umjesto da Dinamovi nogometaši dobiju zaslužene ovacije za fantastičnu igru, u prvi plan je izbio izvršni dopredsjednik. Prvo je rastrgao majicu, skočio na pult, pa skinuo i hlače i poveo pjesmu. Tamburaši su svirali, polugoli Mamić u deliriju pjevao...
'Captain Dinamo' je nakon toga izašao ispred aerodromske zgrade, istrgnuo se iz ruku policije i zaletio u masu navijača. Mamić je zapjevao Dinamove pjesme, a navijači su pjevali - "Mamiću, cigane, odlazi iz svetinje"
- Pi... ti materina, otac mi je poginuo 91., a ti ćeš mi vikati da nisam Hrvat?!  A di si ti bio? - vikao je jedan od Boysa, a u naguravanju koje je nastalo Maminjo je navodno primio nekoliko udaraca. Glavni akteri, nakon što se sve smirilo, poručili su:
- Ovo nije ništa, dobit ćeš ti opet.
Mamić se nakon toga vratio u zračnu luku i održao još jedan od svojih 'govora za domovinu'.
- Sad sam bio vani i vidio nekoliko delikvenata koji žele srušiti Dinamo. Volim Srbe i muslimane, no ovo vani su bili ratoborni Srbi i muslimani. Oni rade protiv Dinama, žele nas zavaditi, upravljaju medijima koji nas žele srušiti. Vi se zato morate boriti za očuvanje Hrvatske i Dinama, za Barišića, Mamića, Ivankovića... Čuvajte Hrvatsku za koju smo se borili, čuvajte od dušmana koji sve žele pokoriti i koji drže medije - urlao je Mamić pred igračima.


SLAVLJE IGRAČA OMELO SLIJETANJE ZRAKOPLOVA
Dinamovi igrači na putu do Zagreba u avionu su pjevali, skakali, pili pivo, viski, vino. A nastavili su pjevati i lupati rukama po “boksovima” za prtljagu kad je osoblje najavilo da počinje slijetanje. Nakon desetak minuta obratio im se kapetan aviona i zamolio ih da se smire jer će u protivnom teško sletjeti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 107
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet